Kedves Látogató!

Köszöntjük Európa jelenlegi egyik legmodernebb sportlétesítménye, a Lagardère Sports Hungary által üzemeltetett Groupama Aréna oldalán. Stadionunk a Fradi és a magyar válogatott jelenlegi otthonaként szenvedélyt, izgalmat és érzelmeket ébreszt. Küldetésként tekintünk a nemzeti tizenegy és Magyarország legnagyobb szurkolótáborával rendelkező labdarúgó klubjának professzionális kiszolgálására és szurkolóink, partnereink elégedettségének megszerzésére.

Az Aréna megálmodói már a tervezőasztalon is egy többfunkciós, kreatív és elegáns komplexumot vizionáltak maguk elé, így azon törekvésünk, miszerint a futball világ mellett partnereink rendezvényeit is teljes körűen kiszolgálhassuk, adott volt a kezdetektől.

Erősségünk a precizitás, rugalmasság és gyorsaság. Tágas tereinket és innovatív hirdetési felületeinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni, így tökéletesen visszaadva szponzoraink arculatát és identitását.

Szponzori portfóliónkban megtalálható a hivatalos mezen való megjelenés, a kispadok, LED csíkok, statikus felületek brandingelése, az eredményjelző vagy aranykör felületek használata, a Magyarországon először alkalmazott StadiumVision technológia igénybevétele, vagy a magazinokban, sajtófalakon és online felületeken való megjelenés is.

A Grourama Aréna házirendjét itt olvashatja. 

Infograf.jpg