meccsnap_dvtk_mk.jpg

Folytatódik a bajnokság a Groupama Arénában!

Szombaton a Fradi a DVTK-t fogadja az OTP Bank Liga 10. fordulójában, 18 órától a Groupama Arénában!

Keresse gyermekével a Fotósarok és a Fradi Shop kitelepülését a 2. emeleten. Örömmel ajánljuk új gyereksarkunkat, ahol csocsóbajnoksággal és izgalmas kézműves foglalkozással várjuk a legkisebb szurkolókat is!

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, hogy belépő-és parkolójegyeiket nyomtatott formában hozzák magukkal eseményeinkre vagy okos telefon készülékükre letöltve mutassák be kollégáink számára.

Mérkőzésnapokon a vendégek érkezését parkolóőr koordinálja.

Parkolás: 
Kérjük a szombati mérkőzésre érkezzen időben, mert az építési munkálatok miatt nehezebb és lassabb lesz a bejutás. 
Az Albert Flórián út forgalmi rendje megváltozott, a Könyves Kálmán krt. felől egyirányú forgalmi rend van érvényben, ezért a parkolókat ebből az irányból lehet megközelíteni.

Kapunyitás: 16:00

Várjuk szeretettel!

 
 
 

A Groupama Aréna háziasszonyaként, egy Magyarországon egészen új pozícióban mutatkozott be nálunk Köböl Anita, aki a stadion VIP szintjein jelentkezik be és enged vendégeinek betekintést a bajnoki mérkőzések kulisszái mögé. Anita a TV2 Red Carpet című műsorának szerkesztő-műsorvezetője illetve az FTC Üzleti Klub rendezvényeinek házigazdája is.


anita.jpg
catering (29)V2.jpg
 

Huszák Zoltánnak hívnak és 2017. júliustól én vagyok az 1899 szektor és a Gólvonal Bisztró chefje. 

Mikor felajánlották, hogy vezessem a „Szentély” konyháját, furcsa érzés fogott el, úgy éreztem kiugrik a szívem a helyéről, hiszen mióta az eszem tudom, a Fradi Család tagja vagyok. Szurkolóként és aktív sportolóként sok-sok eltöltött év áll mögöttem többek közt a népligeti Birkózó Csarnokban. Komolyan úgy gondolom, hogy hazatértem.

Korábban a New York Kávéházban Wolf András executive chef mellett dolgoztam évekig konyhafőnök helyettesként. Ezt követően a Balaton déli partjához közeli Chateau Visz Kastélyszálló gourmet éttermének vezető chefje voltam, ahol ez idő alatt kitanultam a molekuláris gasztronómia fortélyait is.

Bízom benne, hogy sikerül fogásaimmal sok elégedett és visszatérő vendéget ide csábítani.


Gyökeres Gábor vagyok, a Groupama Aréna cateringért felelős vezető séfje.

A több évtizedes szakmai előéletemben egyaránt megtalálható a szállodai vendéglátás, a party service, de évekig dolgoztam az maga idejében egyedülálló módon fine dining fogásokat kínáló Abszint Étteremben. Kellemes emlékeket őrzök a Centrál Kávéházban eltöltött időkről is, ahogy meg kell itt említenem a Prime Steak & Wine Éttermet, aminek a megnyitásában vettem részt.

Wolf András executive chef-fel közösen itt voltam, amikor a Groupama Arénában először játszott a csapat és évekig vittem az itteni konyhát. Némi kitérő után – ami alatt nem lettem hűtlen a Fradihoz, hiszen a Népligeti Liget Étteremben is főztem – visszatértem ide, hogy legjobb képességem szerint ízletes, egészséges fogásokkal készüljünk a mérkőzésen résztvevő vendégeknek.

Ahogy mindig, úgy most is a legmagasabb minőséget tartom szem előtt, kezdve a szigorúan megválogatott beszállítókkal, a rendszeresen ellenőrzött és minőségi alapanyagokkal, valamint a gondos elkészítéssel.