Jön a derbi!

Május 27-én, szombaton 19 órakor a Fradi az Újpestet fogadja az OTP Bank Liga 33. fordulójában.
Keresse gyermekével a Gyereksarok programjait és fedezze fel a Turay Ida Színház jelmeztárában fellelhető izgalmas ruhákat és kellékeket gyermeknap alkalmából! A korábban már megismert és a gyermekek tetszését elnyerő díszes hinta is kitelepül erre az alkalomra. Tekintse meg a Fradi Shop és a Fotósarok kitelepülését is 17:00 órától a 2. emeleten.

Kapunyitás: 17:00

Kedvezményes VIP jegyekért hívja kapcsolattartóját!
Várjuk szeretettel!

 
 
 

A Groupama Aréna háziasszonyaként, egy Magyarországon egészen új pozícióban mutatkozott be nálunk Köböl Anita, aki a stadion VIP szintjein jelentkezik be hétről-hétre és enged vendégeinek betekintést a mérkőzések kulisszái mögé. Anita a TV2 Red Carpet című műsorának szerkesztő-műsorvezetője illetve az FTC Üzleti Klub rendezvényeinek házigazdája is.


anita.jpg
catering (29)V2.jpg
 
logoV2.jpg

Balogh András, a New York Kávéház chefjeként Wolf András mellett felelt a vendégek elé kerülő ételek minőségéért. A Groupama Aréna Executive Chefjeként a hazai és nemzetközi gasztronómiai trendeket követve állítja össze az ország legexluzívabb stadionjának kulináris kínálatát.


A Zwack ház bor- és italszakértői a Groupama Aréna VIP szintjein kedveksednek vendégeinknek a legkiválóbb szezonális nedűkkel. Zalán az ételek mellé kínálja a Zwack Izabella Borház borászatainak tételeit, míg Csaba a Zwack ház által képviselt italokból ad ízelítőt a mérkőzések előtt és után.