Folytatódik az áprilisi roham!

Április 26-án, szerdán 18:00 -kor a Fradi a Budafokot fogadja a Magyar Kupa - elődöntőjében.
Keresse gyermekével a Gyereksarok programjait, valamint tekintse meg a Fradi Shop és a Fotósarok kitelepülését 16:00 órától a 2. emeleten.

Kapunyitás: 16:00

Kedvezményes VIP jegyekért hívja kapcsolattartóját!
Várjuk szeretettel!

A sorsolás szerint a Magyar Kupa elődöntőben a Fradi a harmadosztályú Budafokkal vív két meccset. A párharcot a Groupama Arénában kezdjük április 26-án, szerdán 18:00 órakor, míg a visszavágót várhatóan május 17-én rendezik Budafokon. A párharc győztese a 2016/17-es magyar labdarúgó-szezon lezárásaként a Vasas-Mezőkövesd elődöntő továbbjutójával játssza a Magyar Kupa fináléját a Groupama Arénában.

 
 
 

A Groupama Aréna háziasszonyaként, egy Magyarországon egészen új pozícióban mutatkozott be nálunk Köböl Anita, aki a stadion VIP szintjein jelentkezik be hétről-hétre és enged vendégeinek betekintést a mérkőzések kulisszái mögé. Anita a TV2 Red Carpet című műsorának szerkesztő-műsorvezetője illetve az FTC Üzleti Klub rendezvényeinek házigazdája is.


anita.jpg
catering (29)V2.jpg
 
logoV2.jpg

Balogh András, a New York Kávéház chefjeként Wolf András mellett felelt a vendégek elé kerülő ételek minőségéért. A Groupama Aréna Executive Chefjeként a hazai és nemzetközi gasztronómiai trendeket követve állítja össze az ország legexluzívabb stadionjának kulináris kínálatát.


A Zwack ház bor- és italszakértői a Groupama Aréna VIP szintjein kedveksednek vendégeinknek a legkiválóbb szezonális nedűkkel. Zalán az ételek mellé kínálja a Zwack Izabella Borház borászatainak tételeit, míg Csaba a Zwack ház által képviselt italokból ad ízelítőt a mérkőzések előtt és után.