Izgalmas hét következik 2 meccsnappal!

Labdarúgó-csapatunk július 13-án (csütörtök) 21 órakor a dán FC Midtjylland-ot fogadja a Groupama Arénában az Európa Liga második selejtezőkörében. Keresse gyermekével a Gyereksarkot és a Turay Ida Színház varázslatos programjait a tündérek és koboldok kíséretében, látogasson el a Fotósarokba a legfrissebb képekért és válogasson kedvére a Fradi Shop kínálatából.
Kapunyitás: 19:00

Vasárnap a 2017/18-as bajnoki szezon is kezdetét veszi! A Fradi az OTP Bank Liga 1. fordulójában a Puskás Akadémiát fogadja július 16-án (vasárnap) 17 órakor a Groupama Arénában.
Kapunyitás: 15:00

Kedvezményes jegyekért hívja kapcsolattartóját!

Várjuk szeretettel!

 
 
 

A Groupama Aréna háziasszonyaként, egy Magyarországon egészen új pozícióban mutatkozott be nálunk Köböl Anita, aki a stadion VIP szintjein jelentkezik be hétről-hétre és enged vendégeinek betekintést a mérkőzések kulisszái mögé. Anita a TV2 Red Carpet című műsorának szerkesztő-műsorvezetője illetve az FTC Üzleti Klub rendezvényeinek házigazdája is.


anita.jpg
catering (29)V2.jpg
 
logoV2.jpg

Balogh András, a New York Kávéház chefjeként Wolf András mellett felelt a vendégek elé kerülő ételek minőségéért. A Groupama Aréna Executive Chefjeként a hazai és nemzetközi gasztronómiai trendeket követve állítja össze az ország legexluzívabb stadionjának kulináris kínálatát.


A Zwack ház bor- és italszakértői a Groupama Aréna VIP szintjein kedveksednek vendégeinknek a legkiválóbb szezonális nedűkkel. Zalán az ételek mellé kínálja a Zwack Izabella Borház borászatainak tételeit, míg Csaba a Zwack ház által képviselt italokból ad ízelítőt a mérkőzések előtt és után.