meccsnap_maccabi.jpg

Csütörtökön Európa Liga selejtező mérkőzés!  

A nyári pihenőt követően csütörtökön este az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén a Groupama Arénában lép pályára csapatunk. 19:00-tól hazai pályán fogadjuk a Maccabi Tel-Aviv csapatát. A nemzetközi porondon is komoly sikereket elérő tel-avivi egyesület Izrael legrégebbi és legeredményesebb labdarúgó klubja. Az 1906-os alapítás óta 22 bajnoki címet és 23 kupagyőzelmet szerzett a Maccabi, a 2015/16-os idényben is a Bajnokok Ligája csoportköréig menetelt a klub. 2013/2014-es szezonban az EL sorozatában a legjobb 32 együttes közé jutott be az izraeli együttes.  Az elmúlt két idényben szintén az EL főtáblán játszhatott a csapat.

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, hogy belépő-és parkolójegyeiket nyomtatott formában hozzák magukkal eseményeinkre vagy okos telefon készülékükre letöltve mutassák be kollégáink számára.

Kapunyitás: 17:00

Várjuk szeretettel!

 

VENDÉGLÁTÁS


catering (29)V2.jpg
 

Huszák Zoltánnak hívnak és 2017. júliustól én vagyok az 1899 szektor és a Gólvonal Bisztró chefje. 

Mikor felajánlották, hogy vezessem a „Szentély” konyháját, furcsa érzés fogott el, úgy éreztem kiugrik a szívem a helyéről, hiszen mióta az eszem tudom, a Fradi Család tagja vagyok. Szurkolóként és aktív sportolóként sok-sok eltöltött év áll mögöttem többek közt a népligeti Birkózó Csarnokban. Komolyan úgy gondolom, hogy hazatértem.

Korábban a New York Kávéházban Wolf András executive chef mellett dolgoztam évekig konyhafőnök helyettesként. Ezt követően a Balaton déli partjához közeli Chateau Visz Kastélyszálló gourmet éttermének vezető chefje voltam, ahol ez idő alatt kitanultam a molekuláris gasztronómia fortélyait is.

Bízom benne, hogy sikerül fogásaimmal sok elégedett és visszatérő vendéget ide csábítani.


Gyökeres Gábor vagyok, a Groupama Aréna cateringért felelős vezető séfje.

A több évtizedes szakmai előéletemben egyaránt megtalálható a szállodai vendéglátás, a party service, de évekig dolgoztam az maga idejében egyedülálló módon fine dining fogásokat kínáló Abszint Étteremben. Kellemes emlékeket őrzök a Centrál Kávéházban eltöltött időkről is, ahogy meg kell itt említenem a Prime Steak & Wine Éttermet, aminek a megnyitásában vettem részt.

Wolf András executive chef-fel közösen itt voltam, amikor a Groupama Arénában először játszott a csapat és évekig vittem az itteni konyhát. Némi kitérő után – ami alatt nem lettem hűtlen a Fradihoz, hiszen a Népligeti Liget Étteremben is főztem – visszatértem ide, hogy legjobb képességem szerint ízletes, egészséges fogásokkal készüljünk a mérkőzésen résztvevő vendégeknek.

Ahogy mindig, úgy most is a legmagasabb minőséget tartom szem előtt, kezdve a szigorúan megválogatott beszállítókkal, a rendszeresen ellenőrzött és minőségi alapanyagokkal, valamint a gondos elkészítéssel.