Élvezzék exkluzív körülmények között az FTC hazai mérkőzéseit, vásárolja meg most VIP belépőit!

Mérkőzéseinkre az alábbi kategóriájú VIP belépő jegyek kaphatóak:

  • VVK szektor: 10.000 Ft-tól

  • Telekom szektor: 20.000 Ft-tól

  • Gold szektor: 43.000 Ft-tól

  • 1899 szektor: 85.000 Ft-tól

1899.jpg

1899 szektor

Az 1899 egy olyan kreatív tér, amely hűen tükrözi a Ferencváros patinás történelmét és a Groupama Aréna modern koncepcióját. Tervezőink egy olyan letisztult eleganciájú közösségi teret álmodtak meg, ahol a mérkőzésnap személyre szabott élménnyé válik. Úton a 30. bajnoki cím felé, szurkolóink még közelebb érezhetik magukat itt a Ferencváros 119 éve íródó legendás történetéhez.

 

Gold szektor

Futballmeccsre járni már egészen mást jelent napjainkban, mint jelentette évekkel ezelőtt. A Groupama Aréna több órás futball- és gasztronómiai élményt nyújt Partnereink számára, kiegészítve azt minden olyan szolgáltatással, ami szurkolóink, üzletfeleink és családjaik számára a tökéletes szórakozást és kényelmet biztosítja. A stadionban kialakított Gold Lounge a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával és elegánsan kialakított terekkel, borkóstolókkal és élő meccselemzéssel várja Önt és családját. Természetesen ifjú szukrolóinkra is gondoltunk, így ameddig a meccs előtt vagy alatt a szülők kapcsolataikat építik a Fradi Üzleti Klubban, addig a játszósarokban vagy játék konzolok mellett a kicsit is jól érezhetik magukat. A főlelátó kiemelt részén kialakított részleg pedig a legjobb kilátást nyújtja a meccsek alatt, hiszen a legfontosabb mégiscsak a csapat győzelme!

Gold.jpg
 
Telekom.jpg

Telekom szektor

A Ferencváros futballcsapatának főtámogatója, a Telekom fiatalos lendülettel töltötte meg a korábbi VIP Bronz szektort. Partnereink tematikusan kialakított és áttervezett szurkolói zónában élvezhetik a modern stadionok által nyújtott szolgáltatásokat és azok előnyeit.

 

VVK szektor

1965 örökké emlékezetes év marad minden Ferencváros és magyar labdarúgás szimpatizáns számára. Ebben az évben hódította el ugyanis az FTC egyetlen magyar csapatként – a döntőben a Juventust legyőzve – a Vásárvárosok Kupáját. Az 50. évforduló megemlékezéseit követően az FTC tovább folytatja a kiemelkedő siker emlékének ápolását. A VVK szektor számos egyedi szolgáltatással várja az oda jegyet váltó szurkolókat: a szektorba történő belépés, a hosszas sorban állás kellemetlensége nélkül a stadion főépületén keresztül történik. Továbbá, a vendégeket megújult büfé és kibővített kínálat várja.

VVK.jpg
 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük töltse ki az alábbi adatlapot! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Contact.jpg