A Groupama Aréna futballmérkőzések és üzleti találkozók új központja, ahol Partnereink elegáns, kifinomult környezetben hódolhatnak szenvedélyüknek és építhetik kapcsolataikat. Az exkluzív élmény részeként prémium kiszolgálás és gasztronómiai élmény is társul a saját parkoló, saját névre szóló asztal mellé. Vásárolja meg most VIP belépőit!

A mérkőzéseinkre az alábbi kategóriájú VIP belépő jegyek kaphatóak:

  • VVK szektor: 10.000 Ft-tól

  • Telekom szektor: 20.000 Ft-tól

  • Gold szektor: 43.000 Ft-tól

  • 1899 szektor: 85.000 Ft-tól

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük töltse ki az alábbi adatlapot! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Szektoraink részletes bemutatásához kérjük görgessen alább!

Contact.jpg

1899.jpg

1899 szektor

Az 1899 egy olyan kreatív tér, amely a legmagasabb VIP szolgáltatási szintet képviselve hűen tükrözi a Ferencváros patinás történelmét és a Groupama Aréna modern koncepcióját. Tervezőink egy olyan letisztult eleganciájú közösségi teret álmodtak meg, ahol a mérkőzésnap személyre szabott élménnyé válik. Úton a 30. bajnoki cím felé, szurkolóink még közelebb érezhetik magukat itt a Ferencváros 119 éve íródó legendás történetéhez.

 

Gold szektor

A stadionban kialakított Gold Lounge a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával és elegánsan kialakított terekkel, borkóstolókkal és élő meccselemzéssel várja Önt és családját. Természetesen ifjú szurkolóinkra is gondoltunk, így ameddig a meccs előtt vagy alatt a szülők kapcsolataikat építik a Fradi Üzleti Klubban, addig a játszósarokban vagy játék konzolok mellett a kicsit is jól érezhetik magukat. A főlelátó kiemelt részén kialakított részleg pedig a legjobb kilátást nyújtja a meccsek alatt, hiszen a legfontosabb mégiscsak a csapat győzelme!

Gold.jpg
 
Telekom.jpg

Telekom szektor

A Ferencváros futballcsapatának főtámogatója, a Telekom fiatalos lendülettel töltötte meg a korábbi VIP Bronz szektort. Partnereink tematikusan kialakított és áttervezett szurkolói zónában, a széles étel és büfékínálatot kihasználva élvezhetik a modern stadionok által nyújtott szolgáltatásokat és azok előnyeit.

 

VVK szektor

1965 örökké emlékezetes év marad minden Ferencváros és magyar labdarúgás szimpatizáns számára. Ebben az évben hódította el ugyanis az FTC egyetlen magyar csapatként – a döntőben a Juventust legyőzve – a Vásárvárosok Kupáját. Az 50. évforduló megemlékezéseit követően az FTC tovább folytatja a kiemelkedő siker emlékének ápolását. A VVK szektor számos egyedi szolgáltatással várja az oda jegyet váltó szurkolókat.

VVK.jpg