A Groupama Aréna futballmérkőzések és üzleti találkozók új központja, ahol Partnereink elegáns, kifinomult környezetben hódolhatnak szenvedélyüknek és építhetik kapcsolataikat. Az exkluzív élmény részeként prémium kiszolgálás és gasztronómiai élmény is társul a saját parkoló, saját névre szóló asztal vagy saját Vállalati Box mellé.

Gasztro.jpg

Sky Box

Partnereink szurkolóként és üzletfélként is kiemelten fontosnak tartják a helyszínt és a minőséget, legyen szó üzleti vacsoráról vagy kedvenc csapatunk mérkőzéséről. A Groupama Aréna, csatlakozva a nemzetközi futball elithez, a tökéletes szórakozás és kényelem kiszolgálásának érdekében egyéni design szerint formálható, VIP komfortos sky box-okat hozott létre, ahol minden az exkluzivitásról szól. A 13 – 16 fő részére egyénileg, akár a vállalat arculata szerint kialakítható boxok felső kategóriás, all inclusive ellátással vehetők igénybe. Minden boxhoz saját lelátó rész társul, így Partnereink és vendégeik a mérkőzést saját VIP páholyukból és kényelmes ülőhelyeikről élvezhetik.

1899

1899 egy olyan kreatív tér, amely hűen tükrözi a Ferencváros patinás történelmét és a Groupama Aréna modern koncepcióját. Tervezőink egy olyan letisztult eleganciájú közösségi teret álmodtak meg, ahol a mérkőzésnap személyre szabott élménnyé válik. Vendégeinket az 1899-ben welcome drink, concierge, a' la carte étlap, bor- és italkóstoló valamint foglalt asztalok várják, míg a mérkőzéseket a lelátón saját nevükkel díszített ülőhelyekről izgulhatják végig.  Úton a 30. bajnoki cím felé, szurkolóink még közelebb érezhetik magukat itt a Ferencváros 117 éve íródó legendás történetéhez.

Gold

Futballmeccsre járni már egészen mást jelent napjainkban, mint jelentette évekkel ezelőtt. A Groupama Aréna több órás futball- és gasztronómiai élményt nyújt Partnereink számára, kiegészítve azt minden olyan szolgáltatással, ami szurkolóink, üzletfeleink és családjaik számára a tökéletes szórakozást és kényelmet biztosítja. A stadionban kialakított Gold Lounge a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával és elegánsan kialakított terekkel, borkóstolókkal és élő meccselemzéssel várja Önt és családját. Természetesen ifjú szurkolóinkra is gondolunk, így ameddig a meccs előtt vagy alatt a szülők kapcsolataikat építik a Fradi Üzleti Klubban, addig a játszósarokban vagy a játék konzolok mellett a kicsik is jól érezhetik magukat. A főlelátó kiemelt részén kialakított részleg pedig a legjobb kilátást nyújtja a meccsek alatt, hiszen a legfontosabb mégiscsak a csapat győzelme!

skybox_V3.jpg
Kaposzta.jpg
Gyökeres Gábor  Executive Chef

Telekom szektor

A Ferencváros futballcsapatának főtámogatója, a Telekom fiatalos lendülettel töltötte meg a korábbi VIP Bronz szektort. Partnereink tematikusan kialakított és áttervezett szurkolói zónában élvezhetik a modern stadionok által nyújtott szolgáltatásokat és azok előnyeit, válogathatnak a szurkolóink számára összeállított ételkínálatból, valamint tekinthetik meg foglalt ülőhelyükről a Groupama Arénában játszott labdarúgó mérkőzéseket. 

VVK Szektor

Jutalmazza meg kollégáit a Fradi rangadóinak élményével a Groupama Arénában!

1965 örökké emlékezetes év marad minden Ferencváros és magyar labdarúgás szimpatizáns számára. Ebben az évben hódította el ugyanis az FTC egyetlen magyar csapatként – a döntőben a Juventust legyőzve - a Vásárvárosok Kupáját. Az 50. évforduló megemlékezéseit követően az FTC tovább folytatja a kiemelkedő siker emlékének ápolását. A VVK-szektor számos egyedi szolgáltatással várja az oda jegyet váltó szurkolókat: a szektorba történő belépés, a hosszas sorban állás kellemetlensége nélkül a stadion főépületén keresztül történik. Továbbá, a vendégeket megújult büfé és kibővített kínálat várja. 

VVK_V3.jpg

FTC Üzleti Klub

Az FTC Üzleti Klub tagjai nem csak a Ferencváros hazai mérkőzésein találkozhatnak és ismerkedhetnek, üzletelhetnek egymással, de a Lagardère Sports Hungary által szervezett Üzleti Klub eseményeken is. Célunk, hogy Partnereinknek biztosítsuk a kellemes szórakozást és kapcsolatépítés lehetőségét a mérkőzésekek előtt, alatt és után. Több mint 150 cég képviselőinek jelenlétével szervezhettük meg a Groupama Arénában tartott hivatalos Üzlei Klub futball meccset a Fradi játékosaival, a Fradi Divatbemutatót, az Art Market exkluzív tárlatvezetést vagy éppen a karácsonyi vacsorát. A jövőben már több partnerünk is jelezte, hogy szívesen látja vendégül a Klubot, hogy bemutathassa saját cégét.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi adatlapot!

Uzleti Klub.jpg