Kedves Partnerünk!

Az alábbi üzenet fontos információkat tartalmaz a Robbie Williams koncerttel kapcsolatban, kérem figyelmesen olvassa el!

Amennyiben szeretnének még a koncert előtt bármit beszállítani a boxba vagy berendezni a páholyt, úgy ezeket a munkákat 2017. augusztus 21. 17 óráig tegyék meg. Ezt követően a házat átadjuk a LiveNationnek és a bejutásban segíteni nem tudunk!

 

Menetrend:

17:00 Kapunyitás

20:00 Előzenekar

21:15 Robbie Williams koncert

A fenti időpontok változásának jogát a koncert szervezője fenntartja!

 

Parkolás:

Amennyiben rendelkezik parkolójeggyel, úgy az Aréna mélygarázs parkolójában tud megállni, melyet az Albert Flórián út felől tud megközelíteni.

 

Beléptetés:

Kérjük Partnereinket, hogy a kiemelten magas vendégszám miatt próbáljanak meg időben érkezni!

 

Kérjük, hogy valamennyi jegyüket hozzák el magukkal az eseményre! A beléptetést a Ticketpro munkatársai végzik, így jegy hiányában a helyszínen munkatársaink sem tudnak segíteni a bejutásban!

 

A mérkőzések beengedési rendszeréhez hasonlóan, belépőjegyeiket a recepciós pultnál tudják karszalagra váltani.

 

A pótjegyeken a páholy száma nem szerepel, így kérem előzetesen tájékoztassák vendégeiket arról, hogy melyik boxba kell érkezniük!

 

Házirend:

A koncert zavartalansága érdekében a fellépő művész kérésére a lámpákat leoltjuk. A koncert teljes időtartama alatt a páholy lámpáit TILOS FELKAPCSOLNI!

A páholyokban olyan központi LED világítást építünk ki, mely megfelelő fényerőt biztosít, így elegendő ahhoz, hogy vendégeik tájékozódni tudjanak.

Felhívjuk partnereink szíves figyelmét arra, hogy a stadion területét legkésőbb hajnal 1 óráig el kell hagyni. Kérem erre figyelmeztessék meghívott vendégeiket is!

 

Catering ellátás:

Menü

Sky:

Flying:

Thai gazpacho füstölt lazaccal

Colbert sertésszűz

Mentás-fokhagymás fetakrém baguetten

 

Hideg

Tabuleeh saláta gránátalmával

Krémek: diós kéksajtkrém, humusz, sült paprikakrém

Paraszttál, házi készítésű termékeinkből, friss zöldségekkel

 

Meleg

Jérce combfilé „Jóasszony módra” mogyoró burgonyával

Borókás-erdeigombás vadpörkölt, kaukkfüves tarhonyával

Zöldséges-baconos Mac&Cheese

Gulyásleves

 

Desszert:

Hideg görögdinnye

Kókusz panna cotta mangó öntettel

Zöldteás sajttorta erdeigyümölcs öntettel

 

A páholyokban kapunyitástól számított három órán keresztül, tehát 17:00 és 20:00 között lesz elérhető a chafingekbe bekészített meleg étel. Ezt követően vendégeik már csak sós rágcsálnivalókat tudnak fogyasztani.

A páholyokba a megszokottakhoz igazodva térítésmentesen biztosítjuk az ásványvizet, üdítőt, sört, bort és kávét. Emellett szeretnénk vendégeinknek kedveskedni azzal, hogy a páholyok előterében kedvezményes áron elérhetővé teszünk bár és koktélpultokban további szeszesitalokat.

 

A koncerthez jó szórakozást kívánunk!