Fontos információ a koncertről! 

 

Jön Robbie Williams!

Alig pár héttel első koncertünk után, idén nyáron újabb szupersztárt köszönthetünk a Groupama Arénában!

A brit pop király 2016. november 4-én megjelent új albumát a bokszmeccsek atmoszférája inspirálta, így a The Heavy Entertainment Show-ra keresztelt turnéja keretén belül Robbie Williams 2017. augusztus 23-án a Groupama Arénában száll ringbe a rajongók előtt!

A jegyvásárlás november 11-én indult, a www.livenation.hu weboldalon lehet megvásárolni a belépőket.  
A turné szervezője, a Live Nation az alábbi sajtóközleményt adta ki a hivatalos bejelentés után.

Prémium, VIP ajánlatainkat itt tekintheti meg!

 ROBBIE WILLIAMS BEJELENTI 2017-ES EURÓPAI STADION TURNÉJÁT

 

ELŐZENEKAR AZ ERASURE

AUGUSZTUS 23-ÁN BUDAPESTEN IS LÁTHATÓ LESZ A VADONATÚJ SHOW A GROUPAMA ARÉNÁBAN.

Jegyek november 11-én 11 órától kaphatók

 

Robbie Williams ma Londonban bejelentette régóta várt európai stadion turnéját. Jövő nyáron 18 országban összesen 29 showt ad, az első koncert 2017. június 2-án a manchesteri Etihad Stadionban kerül megrendezésre.

A turnén nem kisebb név fogja bemelegíteni a közönséget, mint a legendás angol pop banda, az Erasure. A teljes turnéra jegyek november 11-én 11 órától kaphatók. 

Robbie ma este egy különleges bulit tart a The Troxy-ban, Londonban, ahol átveszi az óriási presztízsű BRITs Icon díjat. Ez a legmagasabb elismerés, amit a BRIT Awards szervezete átad, eddig csupán Elton John és David Bowie kapta meg. Kizárólag olyan művészeknek ítélik oda, akik mind szerzőként, mind előadóként komoly befolyással voltak az angol kultúrára, és a legnagyobb eredményeket érték el zenéjükkel.

A jövő évi turnéra a hivatalos Robbie Williams rajongói klub tagjai 48 órán keresztül élhetnek jegyelővásárlási jogukkal a november 11-i jegyértékesítés kezdete előtt. Részletek a RobbieWilliams.com/tickets oldalon.

A budapesti koncertre jegyek szintén november 11-én 11 órától kaphatók, a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Korlátozott számban kiemelt álló jegy is kapható az 5 különböző ülő-, és a normál állójegy mellett. 

További információk awww.livenation.hu, valamint prémium ajánlatok kapcsán a www.groupamaarena.hu oldalon találhatók.