Robbie Williams frenetikus koncertje a Groupama Arénában!

Alig három hónappal első koncertünk után, idén nyáron újabb szupersztárt köszönthettünk a Groupama Arénában! A teltházas Depeche Mode koncert után Robbie Williams szórakoztatta a magyar közönséget.

A brit popkirály 2016. november 4-én megjelent új albumát a bokszmeccsek atmoszférája inspirálta, a The Heavy Entertainment Show-ra keresztelt turnéja keretén belül Robbie Williams 2017. augusztus 23-án a Groupama Arénában szállt ringbe a rajongók előtt!

A közönséget nem kisebb név,  mint a legendás pop banda az Erasure zenekara melegítette be az óriási dobásnak ígérkező showra. A koncert egy igencsak szellemes húzással, a popikon munkásságát és életpályáját bemutatni kívánó Robbie- himnusszal kezdődőtt. Ezután kisvártatva a zenekar, a tánckar majd maga Robbie Williams is megérkezett a gigantikus színpadra.

A show érdemi része a mára már klasszikussá vált Let Me Entertain You számmal vette kezdetét, mindezt követően többek között meghallgathattuk a Monsoon, a Party Like a Russian című számokat, valamint a nemrégiben elhunyt George Michael személye és munkássága előtt tisztelegni kívánó Freedom-ot. Mindezek után az új lemez egyik legjobban sikerült slágere a Love My Life című dal következett, amelyet a színpad elejéből kiemelkedő bokszkesztyűrűl ülve adott elő a az brit fenegyerek.  

 

RW.jpg

Saját slágerei mellett viccemesélésben, közös éneklésben,  valamint szórakoztató acepella szekcióban is részünk lehetett, amelyen nem kisebb ikonok műveit idézte meg, mint Amy Winehouse vagy Bon Jovi.

Emellett, az elmaradhatatlan húzás most sem hiányozhatott, a romantikus éneklés szerencsés nyertese, Vivienként bemutatott fiatal osztrák lány volt. Az est vitathatatlan fénypontja azonban az édesapjával, az ismert énekessel és komikussal Pete Conway-el közösen előadott Niel Diamond Sweet Caroline száma volt.

A rajongók legnagyobb örömére a ráadásban nem maradt el a She’s the One, az Angels majd a koncertzáróként, példaképe Frank Sinatra legismertebb számával My Way-el búcsúzott.

A lenyűgözően profi zenészei, vokalistái és tánckara közbenjárásával, a rengeteg látvány- és showelemmel megtámogaott, a még mindig vagány Robbie Williams parádés show-t varázsolt nézőközönsége elé. Újfent nem okozott csalódást, kiütéses győzelmet aratott!