Visszaváltható, környezetbarát poharak
a Groupama Aréna büféjében!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Groupama Aréna D4-es szektor alatti büféjében tesztjelleggel egy új zöld terméket, a visszaváltható poharat vezettük be. Célunk hosszútávon, hogy Stadionunk összes büféjében ezt a környezetbarát megoldást használjuk, ezáltal kevesebb szemetet termelve egy-egy mérkőzés alkalmával.

A visszaváltható, úgynevezett repohár rendszerének lényege, hogy szurkolóink egy ellenállóbb műanyagból készült pohárban vásárolhatják meg italukat a D4-es szektor alatti büfében, melyet akár hazavihetnek, akár a büfében visszaválthatnak.

A repohár használata

A büfé kínálatában elérhető minden üdítő, illetve sör normál poharas és repoharas verzióban is. A repohár betétdíjas, melyet a szurkolók az italok megvásárlásánál fizetnek ki. Visszaváltás esetén a betétdíj összege visszajár, mely 350 forint. Visszaváltás esetén az összeg visszatöltésre kerül a Fradi kártyára. Minden esetben a kártyára kerül visszatöltésre az összeg, készpénzt nem áll módunkban visszaadni.

A repoharakat természetesen haza is lehet vinni, a jövőben kifejezetten gyűjtésre specializált változatok is meg fognak jelenni. A poharak előző mérkőzésekről nem hozhatók vissza. A vásárlás helyén a poharakat bárki visszaválthatja a meccs lefújása után 1 óráig.

repohar.png

Árak

Dreher Gold sör (5dl) 610 Ft
Repohárral 960 Ft

Üdítő (5dl) 690 Ft
Repohárral 1040 Ft

Váltsd vissza, válts zöldre!