Stadium Vision

Stadium Vision

Magyarországon egyedülálló megoldásként, a Groupama Aréna belső, Cisco Stadium Vision rendszerének köszönhetően, hirdetése a stadion teljes VIP részlegén és a lelátók alatt elhelyezett 220 LCD kivetítőn jelenhet meg egyszerre. Nézőink folyamatosan figyelemmel kísérhetik a mérkőzések előtt és alatt futó zöld-fehér videókat, hirdetéseket, a mérkőzés alatt pedig akár élőben is élvezhetik a meccset a büfék környékén. A tökéletes elérés érdekében egyes zónákban más-más célcsoport számára, más-más tartalmakat közvetítünk, de technikai rendszerünk segítségével akár egy időben az összes kivetítőn az Önök hirdetése futhat. Az L-wrap technológia pedig lehetővé teszi, hogy hirdetését a nézők a meccs közben is folyamatosan láthassák a kivetítőkön.

LED

LED

A LED periméter a legjobban látható TV optimalizált megjelenés a stadionban, amelyet az FTC és a Magyar Válogatott minden hazai mérkőzésén jól láthatnak a szurkolók és a TV nézők. Hirdetése megjelenésekor a teljes LED falon − 255 méteren − egyedül az Ön tetszőlegesen kialakított tartalma látható, így jól mérhető publicitást adva termékének.

Giant Screen

Giant Screen

A Groupama Arénában elhelyezett két, egyenként 63 négyzetméteres óriáskivetítő a stadionban szurkolók elsődleges tájékozódási pontja, ahol minden aktivitást nagy figyelem kísér. Szponzorként lehetősége nyílik arra, hogy üzenetét több mint 22.000 nézőhöz juttassa el.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi adatlapot!