Stadium Vision

Stadium Vision

Magyarországon egyedülálló megoldásként, a Groupama Aréna belső, Cisco Stadium Vision rendszerének köszönhetően, hirdetése a stadion teljes VIP részlegén és a lelátók alatt elhelyezett 220 LCD kivetítőn jelenhet meg egyszerre. Nézőink folyamatosan figyelemmel kísérhetik a mérkőzések előtt és alatt futó zöld-fehér videókat, hirdetéseket, a mérkőzés alatt pedig akár élőben is élvezhetik a meccset a büfék környékén. A tökéletes elérés érdekében egyes zónákban más-más célcsoport számára, más-más tartalmakat közvetítünk, de technikai rendszerünk segítségével akár egy időben az összes kivetítőn az Önök hirdetése futhat. Az L-wrap technológia pedig lehetővé teszi, hogy hirdetését a nézők a meccs közben is folyamatosan láthassák a kivetítőkön.

 LED

LED

A LED periméter a legjobban látható TV optimalizált megjelenés a stadionban, amelyet az FTC és a Magyar Válogatott minden hazai mérkőzésén jól láthatnak a szurkolók és a TV nézők. Hirdetése megjelenésekor a teljes LED falon − 255 méteren − egyedül az Ön tetszőlegesen kialakított tartalma látható, így jól mérhető publicitást adva termékének.

 Giant Screen

Giant Screen

A Groupama Arénában elhelyezett két, egyenként 63 négyzetméteres óriáskivetítő a stadionban szurkolók elsődleges tájékozódási pontja, ahol minden aktivitást nagy figyelem kísér. Szponzorként lehetősége nyílik arra, hogy üzenetét több mint 22.000 nézőhöz juttassa el.