Üdvözöljük a Pepsit a Groupama Arénában!

Újabb megállapodást kötött a Lagardère Sports Hungary Kft., a Groupama Aréna üzemeltetője és a Ferencvárosi Torna Club hivatalos marketing ügynöksége: a jövőben a Pepsi az aréna új beszállító partnerévé, és az FTC labdarúgó csapatának támogatójává lép elő!

A hosszútávú, három évre szóló megállapodás értelmében a Pepsi szállítja ezentúl a Groupama Aréna nagyközönségi és VIP büféibe is az üdítőkínálatot, valamint a büfékben megjelenik a Lays termékcsaládja is.

A Fradival kötött új támogatói megállapodás jól illeszkedik a vállalat márkastratégiájába: a Pepsi a Bajnokok Ligája sorozat szponzorálása mellett, a kontinens számos labdarúgó klubjánál és stadionjában is megtalálható. A vállalat a hivatalos beszállítói partnerségen túl elkötelezett a szurkolói élmény javításáért, ezáltal a Bajnokok Ligájában megszokottakhoz hasonlóan, mérkőzésnapi akciókra, aktivitásokra, és játékokra is számíthatnak a Groupama Arénába kilátogató vendégek. 

Pepsi.jpg

 

We welcome Pepsi at the Groupama Arena!

Lagardère Sports Hungary, the operator of the Groupama Arena and official sports marketing agency of Ferencvárosi Torna Club, signed another agreement: in the future Pepsi becomes the new supplier partner of the arena and a sponsor of the football division of FTC.

The long-term, three-year agreement includes that Pepsi products will be sold at the arena concessions and VIP areas, and that at the concessions the assortment of Lays will be available, as well.

The new sponsorship agreement with Fradi fits well the company’s brand strategy: besides sponsoring Champions League, Pepsi is a sponsor of numerous football clubs and stadiums. Furthermore, Pepsi is a dedicated partner to increase fan experience, thus, similarly to Champions League, they prepare with activations, contests and games for the guests of the Groupama Arena.