Depeche Mode koncert a Groupama Arénában!  

Teltházas Depeche Mode koncerttel debütált a Groupama Aréna az első koncertnapján! 

Az emblematikus angol zenekar, a Depeche Mode újra Budapesten, ezúttal a Groupama Arénában koncertezett! 2016. október 11-én, Milánóban jelentette be a brit pop együttes a 2017-es Global Spirit Tour címet viselő világkörüli turnéját, melynek egyik állomása a Groupama Aréna volt 2017. május 22-én. 

A három örökifjú angol zenész fergetets bulit varázsolt a Groupama Aréna közel 25 000 fős nézőközönsége elé. A lemezbemutató koncerten a tavaly megjelent, Spirit album főbb számai mellett, három- négy olyan elmaradhatatlan világsláger is felkerült a repertoárra, mint az Enjoy the Silence, a Walking in my Shoes vagy koncert zárásaként elhangzó ikonikus Personal Jesus. A banda saját szerzeményei mellett, meghallgathattuk a David Bowie személye és művészete előtt tisztelegni kívánó Heros című számot. A koncert show jellegéhez, valamint hangulatához nagymértékben járult hozzá a kiváló közönség, amelynek több száz tagja a legnagyobb közösségi oldalon szerveződő „Integess fehér kesztyűben” flashmob formájában fejezte ki a zenekar iránti rajongását és tiszetelét. A koncert végéhez közeledtével az ülőjegyet váltó rajongók is állva tombolták végig a legnagyobb slágereket.

A Depeche Mode egy több tízezres népünnepély formájában adott világszínvonalú koncertet a Groupama Arénában. A nagysikerű első koncert után 2017. nyarán, agusztus 23-án egy újabb angol pop-ikon, Robbie Williams látogat el hozzánk a Groupama Arénéba, hogy a „The Heavy Entertainment Show” turnésorozat keretein belül adjon fergetes koncertet.