Felhívjuk figyelmüket hirdetési ajánlatunkra! 

Kérjük ismerkedjen meg az arénánkban lévő hirdetési felületeinkkel, azok sajátos jellemzőivel! Lehetősége van megjeleníteni hirdetését LED periméteren, stadion vision rendszeren, giant screenen, valamint a fradi.hu weboldalon banner formájában.

Szolgaltatsok.jpg

A táblázatban feltüntetett teljes hirdetési csomagunk az őszi szezon alábbi mérkőzéseire vásárolható meg:

  • FTC-DVSC: 2018.10.06.

  • FTC-MTK: 2018.11.03.

  • FTC-Kisvárda: 2018.11.24.

  • FTC-Mezőkövesd: 2018.12.08.

A csomag ára = 1.000 EUR + ÁFA/ mérkőzés

Időszak: 2018.08.27. – 2018.12.08.

A gördülékeny egyeztetés érdekében kérjük töltse ki az alábbi adatlapot! 

LED


A LED periméter a legjobban látható TV optimalizált megjelenés a stadionban, amelyet az FTC minden hazai mérkőzésén jól láthatnak a szurkolók és a TV nézők. Hirdetés megjelenésekor a teljes LED falon mindig csak egy partnerünk hirdetése látható. Az egyik legértékesebb és leghatékonyabb reklámfelület. A LED periméteren való megjelenés mellett a játékoskijáróval és a kezdőkörrel egyvonalban található 15
méter hosszú Central LED-en is megjelenést biztosítunk az Önök cégének.

led.jpg
 

Stadium Vision


Az aréna Cisco StadiumVision rendszerének köszönhetően, hirdetések a stadion teljes VIP részlegén és a lelátók alatt elhelyezett 220 LCD kivetítőkön is megjelenhetnek. Az L-wrap technológia lehetővé teszi, hogy a hirdetéseket a nézők meccs közben is folyamatosan láthassák a kivetítőkön.

SV.jpg
 

Eredményjelző


A stadionban elhelyezett két 63 négyzetméteres óriáskivetítő a szurkolók elsődleges tájékozódási pontja, ahol minden aktivitást nagy figyelem kísér. Partnereinknek lehetősége nyílik arra, hogy üzeneteiket valamennyi nézőhöz eljuttassák.

GS.jpg
 

Fradi.hu


Az FTC hivatalos weboldala magában foglalja mind a 17 szakosztály híreit. A klub ismételt felemelkedésével, valamint a folyamatos fejlesztések következtében az oldal látogatói száma megállíthatatlanul növekszik. A 2014-ben elért 15 milló oldallátogatottság az ország legnagyobb sport weboldalai közé emelte a Fradi.hu-t, ahol a mai napig méltó helyet foglal el.

Fradihu.jpg