Kedves Partnerünk!

Mivel a Groupama Aréna koncerthelyszínként a Depeche Mode show-val debütál, így kérem feltétlen olvassa el rövid tájékoztatónkat:

 

Menetrend:

17:30 Kapunyitás

18:30 Előzenekar

21:00 Depeche Mode koncert

A fenti időpontok változásának jogát a koncert szervezője fenntartja!

 

Parkolás:

Amennyiben rendelkezik parkoló kártyával, úgy az Aréna mélygarázs parkolójában tud megállni, amelyet az Albert Flórián út felől tud megközelíteni.

 

Beléptetés:

Kérjük partnereinket, hogy a kiemelten magas vendégszám miatt próbáljanak meg időben érkezni!

Kérjük, hogy valamennyi jegyüket hozzák el magukkal az eseményre! A beléptetést a Ticketpro munkatársai végzik, így jegy hiányában a helyszínen munkatársaink sem tudnak segíteni a bejutásban!

A mérkőzések beengedési rendszeréhez hasonlóan, belépőjegyeiket a BRONZ BAL oldali recepciós pultnál tudják karszalagra váltani.

Amennyiben catering csomaggal kiegészített belépőjegyet váltottak, úgy jegyüket karszalagra tudják cserélni a beléptetésnél. Mindenképpen hozzák magukkal a cateringes kiegészítő jegyet is!

Amennyiben a catering csomagot nem rendelték meg, úgy karszalagot nem kapnak, azonban a szektor területén található fizetős büfét igénybe tudják venni.

 

Catering ellátás:

Előétel:

Majonézes burgonyasaláta marinált színes paprikával

 

Főétel (papírdobozban):

Bolognai Penne

Sztroganov pulykaragu jázmin rizzsel

 

Snack (20 órától elérhető):

Hot-dog

Perec

Popcorn

 

A cateringes jegyár részét képezi a megszokottakhoz igazodva az ételek mellett az üdítő, és sörkínálat. A meleg ételek 3 órán keresztül lesznek elérhetőek 17:30 és 20:30 között. Ezt követően csak harapnivalókat tudnak fogyasztani. Ezen felül a fizetős bárpultokból és koktélpultokból tudnak egyéb szeszesitalokat vásárolni.

 

A catering nélküli jeggyel érkezők ételt és italt is tudnak vásárolni az erre kijelölt büfékben!

 

A Groupama Aréna első koncertjéhez jó szórakozást kívánunk!