VILÁGMÁRKÁK A FRADI SHOPBAN!

Limitált darabszámú órakülönlegességekkel állítunk emléket a történelmi 30. bajnok címnek.

Szurkolóink az utóbbi években megszokhatták, hogy a Fradi Shop kínálatában évről évre találhatnak órákat a fiatalos és az elegáns darabokat kedvelő fradisták is. Labdarúgóink felejthetetlen sikere, valamint a szurkolói visszajelzések arra ösztönözték a klubot, hogy az idei évben két új, limitált kiadású órával lepjük meg szimpatizánsainkat. Mindkét óránkat a minőség, a pontosság és a precizitás jellemzi. Érdeklődő drukkereinket, kérjük, hogy figyelmesen olvassák végig az órával kapcsolatos tudnivalókat.

Fradi X Raymond Weil 30.

Fradi X Raymond Weil 30.

Harminc, sorszámozott darab készült a Fradi X Raymond Weil Freelancer chronograph karórából, mely az elegáns, igényes megjelenésével igazi kuriózum az órapiacon. Mi az, ami igazán különlegessé teszi ezt a márkát? A Raymond Weil egy független, családi tulajdonban lévő vállalkozás, ahol a minőség van a középpontban. A svájci világmárkával való kooperációból született az automata karóra, ezüst szíjjal, eredetiséget igazoló certifikációval, díszdobozban már elérhető a Fradi Shopban. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az érdeklődök számára:

Modell:
Freelancer chronograph
Működése: automata
Vízállóság: 100 m

Tok
Átmérő: 43 mm
Anyaga: ezüst tónusú rozsdamentes acéltok
Vastagsága: 14 mm

Szíj
Szíj anyaga: ezüst tónusú rozsdamentes acéltok
Szíj színe: ezüst

Csat
Dupla nagykapcsos csat.

Fontos megjegyezni, hogy az órát - exkluzivitásából adódóan – kizárólag személyesen, a Fradi Shopban lehet megtekinteni és megvásárolni, utalásos vagy készpénzes formában.

Hogy zajlik a vásárlás menete?

Az érdeklődő személyesen befárad a Fradi Shopba, kiválasztja a sorszámot és a fizetési formát. Amennyiben utalással egyenlítené ki az óra összegét, felvesszük a vásárló adatait, elérhetőségeit, majd ezt követően pénzügyi osztályunk kiállítja a számlát. Az eredeti számlát postázzuk és beszkennelve eljuttatjuk a vásárló részére, akinek, az e-mail elküldésétől számítva, 3 munkanapon belül kell kiegyenlíteni az összeget, különben a kiválasztatott sorszámú órát nem tudjuk fenntartani a részére. Amint beérkezik hozzánk az utalás, felvesszük a kapcsolatot a vevővel és innentől kezdve átvehető a karóra a Shopban. Fontos megjegyezni, hogy a számla nem a Fradi Shopban kerül kiállításra, ott kizárólag a rendelés leadása, adminisztrálása, valamint az óra átvétele történik.

Amennyiben a készpénzes fizetést választja a vásárló, a procedúra hasonlóan zajlik: a Fradi Shopban személyesen adatfelvétel, ezt követően számlakiállítás a pénzügyi osztályon, majd a vásárló értesítése és végezetül a Shopban az összeg kiegyenlítése és átvétel. Ebben az esetben is, az értesítéstől számított 3 munkanapon belül kell kiegyenlíteni a karóra összegét.

Az óra fogyasztói ára: 990.000 Ft.

Az exkluzivitásra és a limitált darabszámra való tekintettel, a szurkolói kártyára és a bérletre vonatkozó kedvezmények ezen terméknél nem érvényesek.