VILÁGMÁRKÁK A FRADI SHOPBAN!

Limitált darabszámú órakülönlegességekkel állítunk emléket a történelmi 30. bajnok címnek.

Szurkolóink az utóbbi években megszokhatták, hogy a Fradi Shop kínálatában évről évre találhatnak órákat a fiatalos és az elegáns darabokat kedvelő fradisták is. Labdarúgóink felejthetetlen sikere, valamint a szurkolói visszajelzések arra ösztönözték a klubot, hogy az idei évben két új, limitált kiadású órával lepjük meg szimpatizánsainkat. Mindkét óránkat a minőség, a pontosság és a precizitás jellemzi. Érdeklődő drukkereinket, kérjük, hogy figyelmesen olvassák végig az órával kapcsolatos tudnivalókat.

20190708170749__REW2435.png

Fradi x Pulsar 30.

Háromszáz, sorszámozott darab készül a Fradi x Pulsar Chronograph karórából, mely elsősorban a sportos, fiatalos szurkolóink kedvence lehet. A sötét tónusú karóra, benne a 3 csillaggal az eddigi legszebb karóra, mely a két márka találkozásából született. Az óra jelenleg még nem elérhető a Fradi Shopban, de előrendelhető a mai naptól. Az órák legkésőbb október 31-ig érkeznek meg, így kérjük szurkolóinkat, előrendeléskor, ezzel is számoljanak. Legfontosabb tudnivalók az óráról:

Szerkezet:
Chronograph szerkezet cal. VK68

Tok átmérő:
44 mm

Szíj:
bőr

Vízállóság:
100 m

Ahogy a Fradi X Raymond Weil karóránál, úgy ebben az esetben is kizárólag a Fradi Shopban van lehetőség az előrendelés leadására. A karóra mintadarabját szimpatizánsaink megtekinthetik a Fradi Shopban.

Hogy zajlik az előrendelés menete?

Az érdeklődő személyesen befárad a Fradi Shopba, kiválasztja a sorszámot, valamint fizetési formát és felvesszük a vásárló adatait. Amennyiben bankkártyával egyenlítené ki az óra összegét, személyesen megteheti a Fradi Shopban, a terminálból kapott nyugta a vásárlóé lesz, akinek ezt követően nincs további teendője. Az előleg számlát postázzuk, valamint e-mailen elküldjük a részére, majd, amint beérkezik az óra, rögvest értesítjük szurkolónkat, aki ettől a naptól fogva, átveheti az óráját a Fradi Shopban, az értesítő levél helyszíni bemutatásával. A végszámla átvételkor kerül kiállításra.

Amennyiben készpénzes vásárlás kerül kiválasztásra, a procedúra megegyezik a bankkártyás fizetéssel, egyetlen különbséggel, hogy a nyugta helyett egy bevételi pénztárbizonylattal igazoljuk a vásárlást.

Az óra fogyasztói ára: 119.000 Ft. Szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsaink 5 százalék, míg a 2019/2020-as szezonra labdarúgó bérlettel rendelkező szurkolóink 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg.