IMG_1546_3000x2000.jpg
IMG_7385.JPG
euro2020.jpg
hatter_.jpg
Header.jpg
IMG_1460V2.jpg
IMG_2127.jpg
IMG_1512.jpg
IMG_1546_3000x2000.jpg

ÜDVÖZÖLJÜK A GROUPAMA ARÉNÁBAN


SCROLL DOWN

ÜDVÖZÖLJÜK A GROUPAMA ARÉNÁBAN


Közelgő eseményeink

 
IMG_4692.jpg

FTC HAZAI MÉRKŐZÉSEI

2019 - ősz

A Ferencvárosi Torna Club 2019/20-as őszi szezonjának hazai mérkőzései:

Dátum Időpont Mérkőzés

2019. 10. 19. 19:30 FTC - Újpest FC

2019. 11. 02. N/A FTC - Mezőkövesd Zsóry FC

2019. 11.07. 19:30 FTC - CSZKA Moszkva

2019. 11.23. 21:00 FTC - ZTE FC


2019 végéig a Magyar Labdarúgó Válogatott hazai mérkőzéseinek továbbra is a Groupama Aréna ad otthont, így tehát a 2020-es Európa- bajnokság selejtező mérkőzéseit is itt játssza a magyar válogatott.

Dátum                  Időpont             Mérkőzés   

2019.10.13.         18:00                Magyarország-Azerbajdzsán

IMG_5395.JPG

A MAGYAR VÁLOGATOTT HAZAI MÉRKŐZÉSEI

2019 - ősz

IMG_7385.JPG

Álláshirdetés


Álláshirdetés


A Lagardère Sports Hungary a Groupama Aréna üzemeltetője és a Ferencvárosi Torna Club hivatalos marketing ügynöksége. Anyavállalatunk a Lagardère Sports and Entertainment világszerte számos, a Groupama Arénához hasonlóan komplex funkciójú stadiont üzemeltet Brazíliától kezdve Németországon át, egészen Szingapúrig.

A hazai és nemzetközi mérkőzéseken túl a Groupama Aréna klasszikus rendezvényhelyszínként is funkcionál, otthont adva évente több mint 200 vállalati és nagyközönségi rendezvénynek.

 

A Lagardère Sports Hungary Kft. csapata

Content marketing munkatárs

munkakörbe új munkatársat keres.

 

FELADATOK:

 • Közreműködés a cég marketing stratégiájának megvalósításában

 • A vállalat marketing automatizációs rendszerének segítése, tartalmának gazdagítása

 • A használt digitális platformok és közösségi média profilok tartalommal való megtöltése, szerkesztése

 • Kreatív prezentációk létrehozása, melyek bemutatják a vállalat ötleteit, koncepcióit és ajánlatait

 • Szövegírás magyar és angol nyelven

 • Futballmérkőzésekhez kapcsolódó reklámfelületekre reklámszöveg és marketing tartalom készítése

 • Értékesítés támogatása kreatív prezentációkkal, szövegekkel

 • Jegyértékesítés támogatása

 • Hírlevelek, hirdetések elkészítése

 • Riport a marketing vezető felé

 • Grafikus támogatása

 

ELVÁRÁSOK:

 • felsőfokú végzettség

 • kiváló kommunikációs készség szóban és írásban

 • tárgyalóképes magyar és angol nyelvtudás

 • legalább 1-3 éves szakmai tapasztalat

 

ELőnyt jelent:

 • Közgazdasági végzettség marketing, kommunikációs fókusszal

 • grafikai programok ismerete (Adobe szoftverek)

 • digitális marketing tapasztalat, CRM rendszer tapasztalat

 

AMIT KÍNÁLUNK:

 • versenyképes jövedelem és egyéb juttatások

 • ösztönző és fiatalos légkör Magyarország legjobb stadionjában

 • fejlődési lehetőség, változatos és kihívásokkal teli feladatok a futball és a stadionok világában

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Budapest

 

Fényképes magyar és angol nyelvű motivációs levelét és önéletrajzát a következő e-mail címre várjuk:  monika.deli@groupamaarena.com

euro2020.jpg

EURO2020 közlemény


EURO2020 közlemény


A keddi naptól, 2019. június 12-től megvásárolhatóak az UEFA EURO 2020 vendéglátói csomagjai is. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy Magyarországon az UEFA hivatalos vendéglátói csomagokat értékesítő partnere a Lagardère Sports Hungary Kft.

2020-ban a Labdarúgó-Európa-bajnokságok története során első alkalommal, nem egy ország, hanem 12 társrendező város bonyolíthatja le a kontinensviadalt. Az Európa-bajnoki helyszínek között olyan világvárosok szerepelnek, mint London, München vagy Róma. Ezen városok és ikonikus stadionjaik csoportját erősíti Budapest és a Puskás Aréna. Budapesten az „F csoport” három mérkőzése, valamint egy nyolcaddöntő kerül megrendezésre 2020. június 16-28. között. Amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os szereplést követően ez alkalommal is sikeresen veszi a selejtezősorozatot, úgy a három csoportmérkőzése közül kettőt mindenképpen a Puskás Arénában fog játszani.

Biztosítsa már most részvételét az UEFA EURO 2020-ra, vásároljon belépőt vagy bérletet és tapasztalja meg a futball csúcsát. Élvezze a Puskás Aréna kivételes környezetét, amelyek első osztályú kényelmet, élményt és személyes kiszolgálást kínálnak. Jutalmazza ügyfeleit, dolgozóit vagy ajándékozza meg barátait, családját egy egyedülálló komplex labdarúgó élménnyel, valamint kiváló vendéglátói csomaggal. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük kattintson a részletek gombra, és informálódjon az elérhető vendéglátói csomagokról. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az euro2020@groupamaarena.com címen.

Legyen részese hazánk újabb sporttörténelmi eseményének, az UEFA EURO 2020-nak!

hatter_.jpg

Egyszerűbb jegyvásárlás a következő szezontól!


Regisztráljon a meccsjegy.fradi.hu-n, hogy egyszerűbben vásárolhasson online belépőt a következő szezontól!

Egyszerűbb jegyvásárlás a következő szezontól!


Regisztráljon a meccsjegy.fradi.hu-n, hogy egyszerűbben vásárolhasson online belépőt a következő szezontól!

Szurkolóink a 2019/20-as szezontól megújult oldalunkon, a meccsjegy.fradi.hu-n tudják megvásárolni a belépőjüket a Groupama Arénába labdarúgócsapatunk mérkőzéseire. Az új oldal indulásával a ticket.groupamaarena.com megszűnik, innentől csak a meccsjegy.fradi.hu elérhető, de természetesen az előzetesen megvásárolt bérletek ugyanúgy érvényesek.

A meccsjegy.fradi.hu átláthatóbb és könnyebb vásárlási folyamatot biztosít drukkereink számára. Az oldalon új belépési rendszer lesz, amihez szükséges egy egyszeri regisztráció. Ezt követően a szurkolói kártyás adatok helyett a megadott adatokkal (e-mail cím + jelszó) lehet belépni, a szurkolói kártya számának (amely természetesen nem változik az új rendszerrel), megadásával pedig meg tudja vásárolni új bérletét vagy belépőjét.

Az új rendszer egyszerűbb belépést biztosít minden szurkolónk számára, megkönnyíti a jegyvásárlást a mérkőzésekre. A felhasználói fiókokban jól láthatóak lesznek a megvásárolt jegyek, melyeket elküldünk a regisztrált e-mail címre, ahonnan a belépők és a számlák is letölthetőek lesznek. Az új oldal további előnye, hogy az oldalra való regisztrációval egyben feliratkozhat a klub megújult hírlevelére és egyéb marketingkommunikációs tevékenységeire, így biztosítva, hogy nem marad le a legfontosabb tudnivalókról és kedvezményekről. 

meccsjegy.fradi.hu
 

Egyszerűbbé vált a VIP-jegyek megvásárlása is, melyek az egyszeri regisztrációt követően online is megvásárolhatóak lesznek!

Szintén fontos újítás, hogy a következő szezontól lehetőség lesz előregisztrálni a szurkolói kártyára! Azon drukkereinknek, akiknek még nincsen szurkolói kártyájuk, a honlapon regisztrálni tudnak, és ideiglenes szurkolói kártyaszámmal tudnak előzetesen belépőt vásárolni. A jegyek a szurkolói kártyára akkor véglegesednek, amikor személyesen is eljönnek adatot egyeztetni és befejezik a regisztrációs folyamatot. Ez különösen a vidékről érkező drukkereink számára egyszerűsíti meg a folyamatot, mivel így elég lesz a mérkőzésnapon Budapestre jönniük a jegyvásárláshoz.

Minden további információ és regisztráció a meccsjegy.fradi.hu-n. A kedvezményes bérletek értékesítése természetesen az új oldalon is zökkenőmentesen zajlik, bővebb információ erről ITT!

Jó böngészést kívánunk!

Header.jpg

Sajtóközlemény


Sajtóközlemény


Stadioncsúcs jövőre a Groupama Arénában!

Sportdiplomáciai siker, Európa legnagyobb stadionkonferenciája érkezik 2020-ban a Ferencvárosi Torna Club stadionjába, a Groupama Arénába!

cikktorzs.jpg

Január 23-án, szerdán jelentette be az Európai Stadion- és Biztonság Menedzsment Szövetség (ESSMA), hogy a 2020-as, VI. ESSMA Summit-ot Budapesten, a Groupama Arénában rendezik meg. Az ESSMA Summit az európai stadion és sportiparágban dolgozók csúcstalálkozója, ahol minden évben bemutatják a legfrissebb stadionprojekteket, iparági trendeket, termékeket, ötleteket.

Idén több mint 30 ország 375 képviselője előtt jelentették be a portói Estádio do Dragão stadionban, hogy a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Aréna közös pályázata nyerte el a döntéshozók tetszését, így 2020-ban a Groupama Aréna és Budapest lesz az esemény házigazdája. Pályázatunk olyan vetélytársakat utasított maga mögé, mint a Johan Cruyff Arena (Amszterdam) és az Opel Arena (Mainz).

„Az ESSMA csúcs elnyerésével a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Aréna több éves közös munkája érett be. Az esemény többek közt kiváló lehetőséget kínál, hogy lássa a világ, honnan indultunk és hová tartunk. Jövőre egy szakértő nemzetközi közönségnek mutathatjuk be a hazai sportinfrastruktúra látványos fejlődését. Ugyanakkor a konferencia remek alkalom arra is, hogy a magyar klubvezetők és létesítményüzemeltetők korszerű tudást szerezzenek, és további kapcsolatokat építhessenek" – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

„Olyan városokban rendezhették az előző években az ESSMA konferenciáját, mint München, Bilbao vagy Lyon, nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a következő a sorban Budapest és maga a Groupama Aréna. Az elmúlt évek díjai és a 2018-ban megrendezett 223 esemény is azt bizonyítja, hogy lehet ma Magyarországon professzionálisan működtetni egy multifunkcionális stadiont” – mondta Siklósi Csaba, a Lagardère Sports Hungary Kft. társ-ügyvezetője.

Az elmúlt években igyekeztünk az FTC-vel a lehető legszorosabban és hatékonyabban együtt dolgozni és megmutatni, a Groupama Aréna országunk egyik kiemelkedő létesítménye. Az ESSMA döntése is közös munkánk eredménye, melyre büszkék vagyunk” - tette hozzá Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezetője.


"BEST OF BUDAPEST & HUNGARY 2017 " DÍJJAL JUTALMAZTÁK A GROUPAMA ARÉNÁT

 
web.jpg
 
 
 

     „Best of Budapest & Hungary 2017” díjat nyert a Fradi otthona, a Groupama Aréna!

     A Budapest Week Publishing 1993 óta – immáron 25 éve – minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit, valamint a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az online beérkezett szavazatok, valamint a Budapest Week Publishing szakmai zsűrijének döntése nyomán minden évben kiosztásra kerül a „Best of Budapest & Hungary” díj.
     Az idei szavazáson a Groupama Aréna nyerte el a „Best of Budapest & Hungary 2017” díjat „conference and event location” kategóriában. Az elismerést a stadion üzemeltetőjének nevében, a Lagardère Sports Hungary Kft. Rendezvényszervezési Osztályának két vezetője, Zágoni István és Cseh Zoltán vette át a Budapest Week Publishing díjkiosztóján a budapesti Ritz-Carlton szállodában. A Groupama Aréna 2014-es nyitása óta multifunkciós létesítmény: labdarúgó és sportmérkőzések helyszíne, egyben Budapest egyik kiemelt rendezvényközpontja. 4 év alatt több száz vállalati rendezvénynek, konferenciának, kiállításnak adott otthont a Fradi és a magyar labdarúgó válogatott mérkőzései és nemzetközi sztárelőadók koncertjei mellett. A következő évek hasonlóan izgalmasnak ígérkeznek: 2019-ben a vállalati rendezvények mellett a Groupama Arénában fogják rendezni a női Bajnokok Ligája fináléját illetve az MLSZ és az LSH Kft. megállapodásának értelmében a következő két évben is a magyar labdarúgó válogatott hazai mérkőzéseit. Azért jelent különösen sokat a Best of Budapest Hungary díj, mert igazolja az elmúlt 4 évben elvégzett munkát: stadionként ritka dolog az ilyen kategóriában elnyert elismerés, ami így még nagyobb értéket képvisel. Budapesten számos rendezvényhelyszín található, a Groupama Aréna pedig sportlétesítményként és rendezvényhelyszínként is bizonyított - mindkét kategóriában a magyar piac legjobbjai közé tartozik.

Budapest, 2018.04.11.

 

Lagardère Sports Hungary Kft.

 
 
IMG_1460V2.jpg

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni


Ismerkedjen meg az összesen 3000 négyzetméteres rendezvényterünkkel, konferenciatermeinkkel, vállalati  Sky Boxainkkal, vagy akár a hazai öltözővel!


galeria.png

Folyamatosan frissülő galériánkban megtalálhatóak az egyes helyszíneink, eseményeink és rendezvényeink fotói, illetve betekinthet a kulisszák mögé is!

IMG_2127.jpg

Fradi


A REKORDBAJNOK

Fradi


A REKORDBAJNOK

 
FTC_logo_1x2_ures.png
 

Erkölcs, Erő, Egyetértés


"Mint Kosztolányi fái, úgy tartoztam az Üllői úthoz. A rosszakaróim azt mondhatták, úgy álldogál Albert a Fradi-pályán, mint az Üllői úti fák, csak azoknak nincs csípőn a kezük. Hát igen, valóban ott álldigáltam, még néha csípőn is volt a kezem, de két álldigálás között bemutattam néhány cselt, rúgtam néhány gólt, szereztem némi örömöt több százezer futballbarátnak. Nekem a Fradi-pálya jelentett mindent, én, a vidéki kissrác, ott lehettem-lettem valaki. Jó sorom oda vezényelt, mert valahol fenn úgy döntöttek rólam, hogy a Ferencváros legyen az életem." - Albert Flórián


IMG_1512.jpg

SporTMarketing


SporTMarketingszponzoracio.png

A sportszponzoráció napjainkban a legértékesebb és a márkakötődés kialakításához elengedhetetlen hirdetési felületeket foglalja magába.


A Groupama Arénában nagy figyelemmel és precizitással kerültek kialakításra a TV-optimalizált reklámfelületek, hogy a lehető legjobb elérést biztosítsuk Partnereinknek.


lagardere.png

A stadiont üzemeltető 
Lagardère Sports Hungary egyben a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának hivatalos marketing ügynöksége is.