euro2020.jpg
hatter_.jpg
IMG_1546_3000x2000.jpg
GA_ (2).jpg
Header.jpg
bg.jpg
Header.jpg
IMG_1460V2.jpg
IMG_2127.jpg
IMG_1512.jpg
euro2020.jpg

EURO2020 közlemény


SCROLL DOWN

EURO2020 közlemény


A keddi naptól, 2019. június 12-től megvásárolhatóak az UEFA EURO 2020 vendéglátói csomagjai is. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy Magyarországon az UEFA hivatalos vendéglátói csomagokat értékesítő partnere a Lagardère Sports Hungary Kft.

2020-ban a Labdarúgó-Európa-bajnokságok története során első alkalommal, nem egy ország, hanem 12 társrendező város bonyolíthatja le a kontinensviadalt. Az Európa-bajnoki helyszínek között olyan világvárosok szerepelnek, mint London, München vagy Róma. Ezen városok és ikonikus stadionjaik csoportját erősíti Budapest és a Puskás Aréna. Budapesten az „F csoport” három mérkőzése, valamint egy nyolcaddöntő kerül megrendezésre 2020. június 16-28. között. Amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os szereplést követően ez alkalommal is sikeresen veszi a selejtezősorozatot, úgy a három csoportmérkőzése közül kettőt mindenképpen a Puskás Arénában fog játszani.

Biztosítsa már most részvételét az UEFA EURO 2020-ra, vásároljon belépőt vagy bérletet és tapasztalja meg a futball csúcsát. Élvezze a Puskás Aréna kivételes környezetét, amelyek első osztályú kényelmet, élményt és személyes kiszolgálást kínálnak. Jutalmazza ügyfeleit, dolgozóit vagy ajándékozza meg barátait, családját egy egyedülálló komplex labdarúgó élménnyel, valamint kiváló vendéglátói csomaggal. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük kattintson a részletek gombra, és informálódjon az elérhető vendéglátói csomagokról. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az euro2020@groupamaarena.com címen.

Legyen részese hazánk újabb sporttörténelmi eseményének, az UEFA EURO 2020-nak!

hatter_.jpg

Egyszerűbb jegyvásárlás a következő szezontól!


Regisztráljon a meccsjegy.fradi.hu-n, hogy egyszerűbben vásárolhasson online belépőt a következő szezontól!

Egyszerűbb jegyvásárlás a következő szezontól!


Regisztráljon a meccsjegy.fradi.hu-n, hogy egyszerűbben vásárolhasson online belépőt a következő szezontól!

Szurkolóink a 2019/20-as szezontól megújult oldalunkon, a meccsjegy.fradi.hu-n tudják megvásárolni a belépőjüket a Groupama Arénába labdarúgócsapatunk mérkőzéseire. Az új oldal indulásával a ticket.groupamaarena.com megszűnik, innentől csak a meccsjegy.fradi.hu elérhető, de természetesen az előzetesen megvásárolt bérletek ugyanúgy érvényesek.

A meccsjegy.fradi.hu átláthatóbb és könnyebb vásárlási folyamatot biztosít drukkereink számára. Az oldalon új belépési rendszer lesz, amihez szükséges egy egyszeri regisztráció. Ezt követően a szurkolói kártyás adatok helyett a megadott adatokkal (e-mail cím + jelszó) lehet belépni, a szurkolói kártya számának (amely természetesen nem változik az új rendszerrel), megadásával pedig meg tudja vásárolni új bérletét vagy belépőjét.

Az új rendszer egyszerűbb belépést biztosít minden szurkolónk számára, megkönnyíti a jegyvásárlást a mérkőzésekre. A felhasználói fiókokban jól láthatóak lesznek a megvásárolt jegyek, melyeket elküldünk a regisztrált e-mail címre, ahonnan a belépők és a számlák is letölthetőek lesznek. Az új oldal további előnye, hogy az oldalra való regisztrációval egyben feliratkozhat a klub megújult hírlevelére és egyéb marketingkommunikációs tevékenységeire, így biztosítva, hogy nem marad le a legfontosabb tudnivalókról és kedvezményekről. 

meccsjegy.fradi.hu
 

Egyszerűbbé vált a VIP-jegyek megvásárlása is, melyek az egyszeri regisztrációt követően online is megvásárolhatóak lesznek!

Szintén fontos újítás, hogy a következő szezontól lehetőség lesz előregisztrálni a szurkolói kártyára! Azon drukkereinknek, akiknek még nincsen szurkolói kártyájuk, a honlapon regisztrálni tudnak, és ideiglenes szurkolói kártyaszámmal tudnak előzetesen belépőt vásárolni. A jegyek a szurkolói kártyára akkor véglegesednek, amikor személyesen is eljönnek adatot egyeztetni és befejezik a regisztrációs folyamatot. Ez különösen a vidékről érkező drukkereink számára egyszerűsíti meg a folyamatot, mivel így elég lesz a mérkőzésnapon Budapestre jönniük a jegyvásárláshoz.

Minden további információ és regisztráció a meccsjegy.fradi.hu-n. A kedvezményes bérletek értékesítése természetesen az új oldalon is zökkenőmentesen zajlik, bővebb információ erről ITT!

Jó böngészést kívánunk!

IMG_1546_3000x2000.jpg

ÜDVÖZÖLJÜK A GROUPAMA ARÉNÁBAN


ÜDVÖZÖLJÜK A GROUPAMA ARÉNÁBAN


Közelgő eseményeink

2019 végéig a Magyar Labdarúgó Válogatott hazai mérkőzéseinek továbbra is a Groupama Aréna ad otthont, így tehát a 2020-es Európa- bajnokság selejtező mérkőzéseit is itt játssza a magyar válogatott.

Dátum                  Időpont             Mérkőzés   

2019.09.09.         20:45                Magyarország-Szlovákia

2019.10.13.         18:00                Magyarország-Azerbajdzsán

IMG_5395.JPG

A MAGYAR VÁLOGATOTT HAZAI MÉRKŐZÉSEI

2019 - tavasz

GA_ (2).jpg

Értékesítés gyakornoki felhívás


Értékesítés gyakornoki felhívás


 Kedves Érdeklődő Hallgató!

Ha Te is Magyarország és Európa egyik legmodernebb stadionjának csapatában szeretnél dolgozni, kattints IDE

Header.jpg

Sajtóközlemény


Sajtóközlemény


Stadioncsúcs jövőre a Groupama Arénában!

Sportdiplomáciai siker, Európa legnagyobb stadionkonferenciája érkezik 2020-ban a Ferencvárosi Torna Club stadionjába, a Groupama Arénába!

cikktorzs.jpg

Január 23-án, szerdán jelentette be az Európai Stadion- és Biztonság Menedzsment Szövetség (ESSMA), hogy a 2020-as, VI. ESSMA Summit-ot Budapesten, a Groupama Arénában rendezik meg. Az ESSMA Summit az európai stadion és sportiparágban dolgozók csúcstalálkozója, ahol minden évben bemutatják a legfrissebb stadionprojekteket, iparági trendeket, termékeket, ötleteket.

Idén több mint 30 ország 375 képviselője előtt jelentették be a portói Estádio do Dragão stadionban, hogy a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Aréna közös pályázata nyerte el a döntéshozók tetszését, így 2020-ban a Groupama Aréna és Budapest lesz az esemény házigazdája. Pályázatunk olyan vetélytársakat utasított maga mögé, mint a Johan Cruyff Arena (Amszterdam) és az Opel Arena (Mainz).

„Az ESSMA csúcs elnyerésével a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Aréna több éves közös munkája érett be. Az esemény többek közt kiváló lehetőséget kínál, hogy lássa a világ, honnan indultunk és hová tartunk. Jövőre egy szakértő nemzetközi közönségnek mutathatjuk be a hazai sportinfrastruktúra látványos fejlődését. Ugyanakkor a konferencia remek alkalom arra is, hogy a magyar klubvezetők és létesítményüzemeltetők korszerű tudást szerezzenek, és további kapcsolatokat építhessenek" – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

„Olyan városokban rendezhették az előző években az ESSMA konferenciáját, mint München, Bilbao vagy Lyon, nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a következő a sorban Budapest és maga a Groupama Aréna. Az elmúlt évek díjai és a 2018-ban megrendezett 223 esemény is azt bizonyítja, hogy lehet ma Magyarországon professzionálisan működtetni egy multifunkcionális stadiont” – mondta Siklósi Csaba, a Lagardère Sports Hungary Kft. társ-ügyvezetője.

Az elmúlt években igyekeztünk az FTC-vel a lehető legszorosabban és hatékonyabban együtt dolgozni és megmutatni, a Groupama Aréna országunk egyik kiemelkedő létesítménye. Az ESSMA döntése is közös munkánk eredménye, melyre büszkék vagyunk” - tette hozzá Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezetője.


"BEST OF BUDAPEST & HUNGARY 2017 " DÍJJAL JUTALMAZTÁK A GROUPAMA ARÉNÁT

 
web.jpg
 
 
 

     „Best of Budapest & Hungary 2017” díjat nyert a Fradi otthona, a Groupama Aréna!

     A Budapest Week Publishing 1993 óta – immáron 25 éve – minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit, valamint a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az online beérkezett szavazatok, valamint a Budapest Week Publishing szakmai zsűrijének döntése nyomán minden évben kiosztásra kerül a „Best of Budapest & Hungary” díj.
     Az idei szavazáson a Groupama Aréna nyerte el a „Best of Budapest & Hungary 2017” díjat „conference and event location” kategóriában. Az elismerést a stadion üzemeltetőjének nevében, a Lagardère Sports Hungary Kft. Rendezvényszervezési Osztályának két vezetője, Zágoni István és Cseh Zoltán vette át a Budapest Week Publishing díjkiosztóján a budapesti Ritz-Carlton szállodában. A Groupama Aréna 2014-es nyitása óta multifunkciós létesítmény: labdarúgó és sportmérkőzések helyszíne, egyben Budapest egyik kiemelt rendezvényközpontja. 4 év alatt több száz vállalati rendezvénynek, konferenciának, kiállításnak adott otthont a Fradi és a magyar labdarúgó válogatott mérkőzései és nemzetközi sztárelőadók koncertjei mellett. A következő évek hasonlóan izgalmasnak ígérkeznek: 2019-ben a vállalati rendezvények mellett a Groupama Arénában fogják rendezni a női Bajnokok Ligája fináléját illetve az MLSZ és az LSH Kft. megállapodásának értelmében a következő két évben is a magyar labdarúgó válogatott hazai mérkőzéseit. Azért jelent különösen sokat a Best of Budapest Hungary díj, mert igazolja az elmúlt 4 évben elvégzett munkát: stadionként ritka dolog az ilyen kategóriában elnyert elismerés, ami így még nagyobb értéket képvisel. Budapesten számos rendezvényhelyszín található, a Groupama Aréna pedig sportlétesítményként és rendezvényhelyszínként is bizonyított - mindkét kategóriában a magyar piac legjobbjai közé tartozik.

Budapest, 2018.04.11.

 

Lagardère Sports Hungary Kft.

 
 
bg.jpg

2018 a WiLD by Lagardère Sports éve


2018 a WiLD by Lagardère Sports éve


29511539_562868010750265_3040755013980484019_n.jpg

Tarolt a WiLD by Lagardère Sports a V4 Future Sports Festival díjátadóján

 

A nagy sikerű rendezvény zárónapjának egyik fő eseményeként tartották meg az immáron hagyománnyá vált esport díjátadót a BOK csarnokban.

A Lagardère Sports Hungary Kft. által szponzorált WiLD by Lagardère Sports esport csapat 2 kategóriában is a legjobbnak járó díjjal távozhatott a színpadról. A WiLD League of Legends szakága a 2017-es év legjobb magyar MOBA csapata lett, míg menedzserük Pálfy ’Bone DaDDy’ Tamás a 2017-es év legjobb magyar csapatmenedzsere díjat vehette át a gálán.

Az átadón részt vett Siklósi Csaba a Lagardère Sports Hungary Kft. ügyvezető igazgatója is, aki személyesen gratulált a játékosoknak és menedzserüknek. A V4 Future Sports Festival az eddigi legnagyobb magyar rendezésű esport fesztivál, amelyen 4 ország képviselői 4 játékban csaptak össze 3 nap alatt Budapesten, összesen 1000 játékos részvételével.

Header.jpg

Közlemény


Közlemény


Közlemény – Lagardère Sports Hungary Kft.

 

     A Lagardère Sports Hungary Kft. és a WiLD MultiGaming esport csapat exkluzív marketing együttműködési megállapodást írt alá, melynek értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat főtámogatójává és névszponzorává válik 2019. június 30-ig.

     2018.03.14-én a Lagardère Sports Hungary Kft. (LSH Kft.) ügyvezető igazgatója Siklósi Csaba és a WiLD MultiGaming csapatmenedzsere Pálfy Tamás írta alá a hazánkban egyedülálló szponzori és együttműködési megállapodást. A megállapodás alapján a csapat marketing és reklámértékesítési jogaival az LSH Kft. rendelkezik a jövőben. A felek eltökélt célja, hogy partnereket és támogatókat állítsanak a csapat mellé. A főtámogatói szerződés értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat névszponzorává válik. A Lagardère Sports az exkluzív megállapodással szeretné jelezni elkötelezettségét a magyar esport világ felé, a WiLD ezzel a lépéssel az európai és globális piac egyik legerősebb marketing ügynökségét tudhatja a háta mögött támogatóként. A WiLD MultiGaming név WiLD by Lagardère Sports hivatalos csapatnévvé alakul, a jövőben pedig minden hivatalos eseményen ilyen néven szerepel az alakulat.

     A felek további célja a magyar esport világ egyik fő formálóelemévé való előlépés, a piac fejlesztése és a csapat nemzetközi vérkeringésbe való csatolása, valamint globális partnerek és kapcsolatok bevonása. A Lagardère Sports & Entertainment a globális piac kiemelkedő sportügynökségeként, a WiLD a magyar esport közösség elismert tagjaként dolgozik egymás mellett a jövőben a magyar esport felemelkedéséért.

 

Budapest, 2018.03.14.

 

Lagardère Sports Hungary Kft. – WiLD by Lagardère Sports

 

 
Aláírás_Wild.JPG
 

A WiLD MultiGamingről:

 

A WiLD az egyik legrégebbi magyar esport szervezet, mely 2006-ban alakult. Az elmúlt évek alatt rengeteg játékban igyekeztek csapatokat felkarolni, és a legjobbak közé juttatni mind magyar mind nemzetközi színtéren. Célkitűzéseik közé tartozik a magyar esport világ fejlesztése és félzárkóztatása a külföldi mezőnyhöz. Jelenleg League of Legends és Rainbow6 Siege csapattal foglalkoznak elsősorban, de nyitott szemmel járnak és figyelik további játékok és játékosok bevonásának lehetőségét is.

 

Legfontosabb eredményeik - League of Legends:

- Samsung League of Legends RoadShow Budapest Finals- Első hely

- Lenovo Legion Kupa PlayIT 2017 - Második hely

- ROG Magyar Elit Bajnokság II. - Első hely

- Esport 1 Winter Cup II - Első hely

- A WiLD a legeredményesebb magyar LoL csapat lett 2017-ben

- Esports Balkan League résztvevők, az első szezonban 5. hely

 

Legfontosabb eredményeik - Rainbow6 Siege:

- RealGamers 9 Kecskemét - Első hely

- TheVR Community Cup - Első hely

- PC Guru Cup Hungary - Első hely

- A csapat veretlen a hazai mezőnyben megalakulása óta; nemzetközi szinten pedig a legeredményesebb csapat a magyar mezőnyből.

IMG_1460V2.jpg

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni


Ismerkedjen meg az összesen 3000 négyzetméteres rendezvényterünkkel, konferenciatermeinkkel, vállalati  Sky Boxainkkal, vagy akár a hazai öltözővel!


galeria.png

Folyamatosan frissülő galériánkban megtalálhatóak az egyes helyszíneink, eseményeink és rendezvényeink fotói, illetve betekinthet a kulisszák mögé is!

IMG_2127.jpg

Fradi


A REKORDBAJNOK

Fradi


A REKORDBAJNOK

 
FTC_logo_1x2_ures.png
 

Erkölcs, Erő, Egyetértés


"Mint Kosztolányi fái, úgy tartoztam az Üllői úthoz. A rosszakaróim azt mondhatták, úgy álldogál Albert a Fradi-pályán, mint az Üllői úti fák, csak azoknak nincs csípőn a kezük. Hát igen, valóban ott álldigáltam, még néha csípőn is volt a kezem, de két álldigálás között bemutattam néhány cselt, rúgtam néhány gólt, szereztem némi örömöt több százezer futballbarátnak. Nekem a Fradi-pálya jelentett mindent, én, a vidéki kissrác, ott lehettem-lettem valaki. Jó sorom oda vezényelt, mert valahol fenn úgy döntöttek rólam, hogy a Ferencváros legyen az életem." - Albert Flórián


IMG_1512.jpg

SporTMarketing


SporTMarketingszponzoracio.png

A sportszponzoráció napjainkban a legértékesebb és a márkakötődés kialakításához elengedhetetlen hirdetési felületeket foglalja magába.


A Groupama Arénában nagy figyelemmel és precizitással kerültek kialakításra a TV-optimalizált reklámfelületek, hogy a lehető legjobb elérést biztosítsuk Partnereinknek.


lagardere.png

A stadiont üzemeltető 
Lagardère Sports Hungary egyben a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának hivatalos marketing ügynöksége is.