IMG_1546.jpg
20171104_CSK_6254.JPG
Header.jpg
IMG_1460V2.jpg
GeraV4.jpg
20150529142036__REW8815V3.jpg
IMG_1546.jpg

Üdvözöljük a Groupama Arénában


SCROLL DOWN

Üdvözöljük a Groupama Arénában


20171104_CSK_6254.JPG

Közelgő eseményeink


Közelgő eseményeink


Bode_2.jpg

AZ FTC HAZAI MÉRKŐZÉSEI

2018 - tavasz

2018 tavaszán az alábbi bajnoki mérkőzéseken lép pályára a Fradi a Groupama Arénában.

Dátum                        Időpont                Mérkőzés

2018.03.17                19:30                   FTC - Puskás Akadémia FC

2018.04.07                14:30                   FTC - Mezőkövesd

2018.04.21                 N/A                     FTC - Paks

2018.04.28                 N/A                     FTC - Haladás

2018.05.12                 N/A                     FTC - Vasas

2018.05.27                 N/A                     FTC - DVTK


2019 végéig a Magyar Labdarúgó Válogatott hazai mérkőzéseinek továbbra is a Groupama Aréna ad otthont. Tavasszal az alábbi mérkőzések kerülnek megrendezésre:

Dátum                        Időpont               Mérkőzés

2018.03.23                19:00                  Magyarország - Kazahsztán

2018.03.27                20:00                  Magyarország - Skócia

IMG_3244[17408].JPG

A MAGYAR VÁLOGATOTT HAZAI MÉRKŐZÉSEI

2018 - tavasz


Header.jpg

Közlemény


Közlemény


Közlemény – Lagardère Sports Hungary Kft.

 

     A Lagardère Sports Hungary Kft. és a WiLD MultiGaming esport csapat exkluzív marketing együttműködési megállapodást írt alá, melynek értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat főtámogatójává és névszponzorává válik 2019. június 30-ig.

     2018.03.14-én a Lagardère Sports Hungary Kft. (LSH Kft.) ügyvezető igazgatója Siklósi Csaba és a WiLD MultiGaming csapatmenedzsere Pálfy Tamás írta alá a hazánkban egyedülálló szponzori és együttműködési megállapodást. A megállapodás alapján a csapat marketing és reklámértékesítési jogaival az LSH Kft. rendelkezik a jövőben. A felek eltökélt célja, hogy partnereket és támogatókat állítsanak a csapat mellé. A főtámogatói szerződés értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat névszponzorává válik. A Lagardère Sports az exkluzív megállapodással szeretné jelezni elkötelezettségét a magyar esport világ felé, a WiLD ezzel a lépéssel az európai és globális piac egyik legerősebb marketing ügynökségét tudhatja a háta mögött támogatóként. A WiLD MultiGaming név WiLD by Lagardère Sports hivatalos csapatnévvé alakul, a jövőben pedig minden hivatalos eseményen ilyen néven szerepel az alakulat.

     A felek további célja a magyar esport világ egyik fő formálóelemévé való előlépés, a piac fejlesztése és a csapat nemzetközi vérkeringésbe való csatolása, valamint globális partnerek és kapcsolatok bevonása. A Lagardère Sports & Entertainment a globális piac kiemelkedő sportügynökségeként, a WiLD a magyar esport közösség elismert tagjaként dolgozik egymás mellett a jövőben a magyar esport felemelkedéséért.

 

Budapest, 2018.03.14.

 

Lagardère Sports Hungary Kft. – WiLD by Lagardère Sports

 

 
Aláírás_Wild.JPG
 

A WiLD MultiGamingről:

 

A WiLD az egyik legrégebbi magyar esport szervezet, mely 2006-ban alakult. Az elmúlt évek alatt rengeteg játékban igyekeztek csapatokat felkarolni, és a legjobbak közé juttatni mind magyar mind nemzetközi színtéren. Célkitűzéseik közé tartozik a magyar esport világ fejlesztése és félzárkóztatása a külföldi mezőnyhöz. Jelenleg League of Legends és Rainbow6 Siege csapattal foglalkoznak elsősorban, de nyitott szemmel járnak és figyelik további játékok és játékosok bevonásának lehetőségét is.

 

Legfontosabb eredményeik - League of Legends:

- Samsung League of Legends RoadShow Budapest Finals- Első hely

- Lenovo Legion Kupa PlayIT 2017 - Második hely

- ROG Magyar Elit Bajnokság II. - Első hely

- Esport 1 Winter Cup II - Első hely

- A WiLD a legeredményesebb magyar LoL csapat lett 2017-ben

- Esports Balkan League résztvevők, az első szezonban 5. hely

 

Legfontosabb eredményeik - Rainbow6 Siege:

- RealGamers 9 Kecskemét - Első hely

- TheVR Community Cup - Első hely

- PC Guru Cup Hungary - Első hely

- A csapat veretlen a hazai mezőnyben megalakulása óta; nemzetközi szinten pedig a legeredményesebb csapat a magyar mezőnyből.

IMG_1460V2.jpg

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni


Ismerkedjen meg az összesen 3000 négyzetméteres rendezvényterünkkel, konferenciatermeinkkel, vállalati  Sky Boxainkkal, vagy akár a hazai öltözővel!


galeria.png

Folyamatosan frissülő galériánkban megtalálhatóak az egyes helyszíneink, eseményeink és rendezvényeink fotói, illetve betekinthet a kulisszák mögé is!

GeraV4.jpg

Fradi


A REKORDBAJNOK

Fradi


A REKORDBAJNOK

 
 

Erkölcs, Erő, Egyetértés


"Mint Kosztolányi fái, úgy tartoztam az Üllői úthoz. A rosszakaróim azt mondhatták, úgy álldogál Albert a Fradi-pályán, mint az Üllői úti fák, csak azoknak nincs csípőn a kezük. Hát igen, valóban ott álldigáltam, még néha csípőn is volt a kezem, de két álldigálás között bemutattam néhány cselt, rúgtam néhány gólt, szereztem némi örömöt több százezer futballbarátnak. Nekem a Fradi-pálya jelentett mindent, én, a vidéki kissrác, ott lehettem-lettem valaki. Jó sorom oda vezényelt, mert valahol fenn úgy döntöttek rólam, hogy a Ferencváros legyen az életem." - Albert Flórián


20150529142036__REW8815V3.jpg

SporTMarketing


SporTMarketingszponzoracio.png

A sportszponzoráció napjainkban a legértékesebb és a márkakötődés kialakításához elengedhetetlen hirdetési felületeket foglalja magába.


A Groupama Arénában nagy figyelemmel és precizitással kerültek kialakításra a TV-optimalizált reklámfelületek, hogy a lehető legjobb elérést biztosítsuk Partnereinknek.


lagardere.png

A stadiont üzemeltető 
Lagardère Sports Hungary egyben a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának hivatalos marketing ügynöksége is.