IMG_1546_3000x2000.jpg
IMG_1084.JPG
bg.jpg
Header.jpg
IMG_1460V2.jpg
IMG_2819.JPG
Sport_marketing.jpg
IMG_1546_3000x2000.jpg

ÜDVÖZÖLJÜK A GROUPAMA ARÉNÁBAN


SCROLL DOWN

ÜDVÖZÖLJÜK A GROUPAMA ARÉNÁBAN


Közelgő eseményeink

IMG_2525.JPG

AZ FTC HAZAI MÉRKŐZÉSEI

2019 - tavasz

2019 tavaszán az alábbi bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseken lép pályára a Fradi a Groupama Arénában.

Dátum                        Időpont                Mérkőzés           

2019.05.04.             19:30              FTC - Újpest FC

2019.05.11.                                     FTC - DVSC


2019 végéig a Magyar Labdarúgó Válogatott hazai mérkőzéseinek továbbra is a Groupama Aréna ad otthont, így tehát a 2020-es Európa- bajnokság selejtező mérkőzéseit is itt játssza a magyar válogatott.

Dátum                  Időpont             Mérkőzés   

2019.06.11.         20:45                Magyarország-Wales

2019.09.09.         20:45                Magyarország-Szlovákia

2019.10.13.         18:00                Magyarország-Azerbajdzsán

IMG_5395.JPG

A MAGYAR VÁLOGATOTT HAZAI MÉRKŐZÉSEI

2019 - tavasz


IMG_1084.JPG

Sajtóközlemény


Sajtóközlemény


Stadioncsúcs jövőre a Groupama Arénában!

Sportdiplomáciai siker, Európa legnagyobb stadionkonferenciája érkezik 2020-ban a Ferencvárosi Torna Club stadionjába, a Groupama Arénába!

cikktorzs.jpg

Január 23-án, szerdán jelentette be az Európai Stadion- és Biztonság Menedzsment Szövetség (ESSMA), hogy a 2020-as, VI. ESSMA Summit-ot Budapesten, a Groupama Arénában rendezik meg. Az ESSMA Summit az európai stadion és sportiparágban dolgozók csúcstalálkozója, ahol minden évben bemutatják a legfrissebb stadionprojekteket, iparági trendeket, termékeket, ötleteket.

Idén több mint 30 ország 375 képviselője előtt jelentették be a portói Estádio do Dragão stadionban, hogy a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Aréna közös pályázata nyerte el a döntéshozók tetszését, így 2020-ban a Groupama Aréna és Budapest lesz az esemény házigazdája. Pályázatunk olyan vetélytársakat utasított maga mögé, mint a Johan Cruyff Arena (Amszterdam) és az Opel Arena (Mainz).

„Az ESSMA csúcs elnyerésével a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Aréna több éves közös munkája érett be. Az esemény többek közt kiváló lehetőséget kínál, hogy lássa a világ, honnan indultunk és hová tartunk. Jövőre egy szakértő nemzetközi közönségnek mutathatjuk be a hazai sportinfrastruktúra látványos fejlődését. Ugyanakkor a konferencia remek alkalom arra is, hogy a magyar klubvezetők és létesítményüzemeltetők korszerű tudást szerezzenek, és további kapcsolatokat építhessenek" – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

„Olyan városokban rendezhették az előző években az ESSMA konferenciáját, mint München, Bilbao vagy Lyon, nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a következő a sorban Budapest és maga a Groupama Aréna. Az elmúlt évek díjai és a 2018-ban megrendezett 223 esemény is azt bizonyítja, hogy lehet ma Magyarországon professzionálisan működtetni egy multifunkcionális stadiont” – mondta Siklósi Csaba, a Lagardère Sports Hungary Kft. társ-ügyvezetője.

Az elmúlt években igyekeztünk az FTC-vel a lehető legszorosabban és hatékonyabban együtt dolgozni és megmutatni, a Groupama Aréna országunk egyik kiemelkedő létesítménye. Az ESSMA döntése is közös munkánk eredménye, melyre büszkék vagyunk” - tette hozzá Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezetője.


"BEST OF BUDAPEST & HUNGARY 2017 " DÍJJAL JUTALMAZTÁK A GROUPAMA ARÉNÁT

 
web.jpg
 
 
 

     „Best of Budapest & Hungary 2017” díjat nyert a Fradi otthona, a Groupama Aréna!

     A Budapest Week Publishing 1993 óta – immáron 25 éve – minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit, valamint a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az online beérkezett szavazatok, valamint a Budapest Week Publishing szakmai zsűrijének döntése nyomán minden évben kiosztásra kerül a „Best of Budapest & Hungary” díj.
     Az idei szavazáson a Groupama Aréna nyerte el a „Best of Budapest & Hungary 2017” díjat „conference and event location” kategóriában. Az elismerést a stadion üzemeltetőjének nevében, a Lagardère Sports Hungary Kft. Rendezvényszervezési Osztályának két vezetője, Zágoni István és Cseh Zoltán vette át a Budapest Week Publishing díjkiosztóján a budapesti Ritz-Carlton szállodában. A Groupama Aréna 2014-es nyitása óta multifunkciós létesítmény: labdarúgó és sportmérkőzések helyszíne, egyben Budapest egyik kiemelt rendezvényközpontja. 4 év alatt több száz vállalati rendezvénynek, konferenciának, kiállításnak adott otthont a Fradi és a magyar labdarúgó válogatott mérkőzései és nemzetközi sztárelőadók koncertjei mellett. A következő évek hasonlóan izgalmasnak ígérkeznek: 2019-ben a vállalati rendezvények mellett a Groupama Arénában fogják rendezni a női Bajnokok Ligája fináléját illetve az MLSZ és az LSH Kft. megállapodásának értelmében a következő két évben is a magyar labdarúgó válogatott hazai mérkőzéseit. Azért jelent különösen sokat a Best of Budapest Hungary díj, mert igazolja az elmúlt 4 évben elvégzett munkát: stadionként ritka dolog az ilyen kategóriában elnyert elismerés, ami így még nagyobb értéket képvisel. Budapesten számos rendezvényhelyszín található, a Groupama Aréna pedig sportlétesítményként és rendezvényhelyszínként is bizonyított - mindkét kategóriában a magyar piac legjobbjai közé tartozik.

Budapest, 2018.04.11.

 

Lagardère Sports Hungary Kft.

 
 
bg.jpg

2018 a WiLD by Lagardère Sports éve


2018 a WiLD by Lagardère Sports éve


29511539_562868010750265_3040755013980484019_n.jpg

Tarolt a WiLD by Lagardère Sports a V4 Future Sports Festival díjátadóján

 

A nagy sikerű rendezvény zárónapjának egyik fő eseményeként tartották meg az immáron hagyománnyá vált esport díjátadót a BOK csarnokban.

A Lagardère Sports Hungary Kft. által szponzorált WiLD by Lagardère Sports esport csapat 2 kategóriában is a legjobbnak járó díjjal távozhatott a színpadról. A WiLD League of Legends szakága a 2017-es év legjobb magyar MOBA csapata lett, míg menedzserük Pálfy ’Bone DaDDy’ Tamás a 2017-es év legjobb magyar csapatmenedzsere díjat vehette át a gálán.

Az átadón részt vett Siklósi Csaba a Lagardère Sports Hungary Kft. ügyvezető igazgatója is, aki személyesen gratulált a játékosoknak és menedzserüknek. A V4 Future Sports Festival az eddigi legnagyobb magyar rendezésű esport fesztivál, amelyen 4 ország képviselői 4 játékban csaptak össze 3 nap alatt Budapesten, összesen 1000 játékos részvételével.

Header.jpg

Közlemény


Közlemény


Közlemény – Lagardère Sports Hungary Kft.

 

     A Lagardère Sports Hungary Kft. és a WiLD MultiGaming esport csapat exkluzív marketing együttműködési megállapodást írt alá, melynek értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat főtámogatójává és névszponzorává válik 2019. június 30-ig.

     2018.03.14-én a Lagardère Sports Hungary Kft. (LSH Kft.) ügyvezető igazgatója Siklósi Csaba és a WiLD MultiGaming csapatmenedzsere Pálfy Tamás írta alá a hazánkban egyedülálló szponzori és együttműködési megállapodást. A megállapodás alapján a csapat marketing és reklámértékesítési jogaival az LSH Kft. rendelkezik a jövőben. A felek eltökélt célja, hogy partnereket és támogatókat állítsanak a csapat mellé. A főtámogatói szerződés értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat névszponzorává válik. A Lagardère Sports az exkluzív megállapodással szeretné jelezni elkötelezettségét a magyar esport világ felé, a WiLD ezzel a lépéssel az európai és globális piac egyik legerősebb marketing ügynökségét tudhatja a háta mögött támogatóként. A WiLD MultiGaming név WiLD by Lagardère Sports hivatalos csapatnévvé alakul, a jövőben pedig minden hivatalos eseményen ilyen néven szerepel az alakulat.

     A felek további célja a magyar esport világ egyik fő formálóelemévé való előlépés, a piac fejlesztése és a csapat nemzetközi vérkeringésbe való csatolása, valamint globális partnerek és kapcsolatok bevonása. A Lagardère Sports & Entertainment a globális piac kiemelkedő sportügynökségeként, a WiLD a magyar esport közösség elismert tagjaként dolgozik egymás mellett a jövőben a magyar esport felemelkedéséért.

 

Budapest, 2018.03.14.

 

Lagardère Sports Hungary Kft. – WiLD by Lagardère Sports

 

 
Aláírás_Wild.JPG
 

A WiLD MultiGamingről:

 

A WiLD az egyik legrégebbi magyar esport szervezet, mely 2006-ban alakult. Az elmúlt évek alatt rengeteg játékban igyekeztek csapatokat felkarolni, és a legjobbak közé juttatni mind magyar mind nemzetközi színtéren. Célkitűzéseik közé tartozik a magyar esport világ fejlesztése és félzárkóztatása a külföldi mezőnyhöz. Jelenleg League of Legends és Rainbow6 Siege csapattal foglalkoznak elsősorban, de nyitott szemmel járnak és figyelik további játékok és játékosok bevonásának lehetőségét is.

 

Legfontosabb eredményeik - League of Legends:

- Samsung League of Legends RoadShow Budapest Finals- Első hely

- Lenovo Legion Kupa PlayIT 2017 - Második hely

- ROG Magyar Elit Bajnokság II. - Első hely

- Esport 1 Winter Cup II - Első hely

- A WiLD a legeredményesebb magyar LoL csapat lett 2017-ben

- Esports Balkan League résztvevők, az első szezonban 5. hely

 

Legfontosabb eredményeik - Rainbow6 Siege:

- RealGamers 9 Kecskemét - Első hely

- TheVR Community Cup - Első hely

- PC Guru Cup Hungary - Első hely

- A csapat veretlen a hazai mezőnyben megalakulása óta; nemzetközi szinten pedig a legeredményesebb csapat a magyar mezőnyből.

IMG_1460V2.jpg

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni

Rendezvényhelyszín


tágas tereinket igyekszünk a megszokott alapkoncepciók mellett egyedi, kreatív és formabontó megoldásokkal személyre szabottá tenni


Ismerkedjen meg az összesen 3000 négyzetméteres rendezvényterünkkel, konferenciatermeinkkel, vállalati  Sky Boxainkkal, vagy akár a hazai öltözővel!


galeria.png

Folyamatosan frissülő galériánkban megtalálhatóak az egyes helyszíneink, eseményeink és rendezvényeink fotói, illetve betekinthet a kulisszák mögé is!

IMG_2819.JPG

Fradi


A REKORDBAJNOK

Fradi


A REKORDBAJNOK

 
 

Erkölcs, Erő, Egyetértés


"Mint Kosztolányi fái, úgy tartoztam az Üllői úthoz. A rosszakaróim azt mondhatták, úgy álldogál Albert a Fradi-pályán, mint az Üllői úti fák, csak azoknak nincs csípőn a kezük. Hát igen, valóban ott álldigáltam, még néha csípőn is volt a kezem, de két álldigálás között bemutattam néhány cselt, rúgtam néhány gólt, szereztem némi örömöt több százezer futballbarátnak. Nekem a Fradi-pálya jelentett mindent, én, a vidéki kissrác, ott lehettem-lettem valaki. Jó sorom oda vezényelt, mert valahol fenn úgy döntöttek rólam, hogy a Ferencváros legyen az életem." - Albert Flórián


Sport_marketing.jpg

SporTMarketing


SporTMarketingszponzoracio.png

A sportszponzoráció napjainkban a legértékesebb és a márkakötődés kialakításához elengedhetetlen hirdetési felületeket foglalja magába.


A Groupama Arénában nagy figyelemmel és precizitással kerültek kialakításra a TV-optimalizált reklámfelületek, hogy a lehető legjobb elérést biztosítsuk Partnereinknek.


lagardere.png

A stadiont üzemeltető 
Lagardère Sports Hungary egyben a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának hivatalos marketing ügynöksége is.