CO2 ágyú

A Fradi hazai meccsein már jól ismert szén-dioxid ágyú, amely pólók, sapkák, szóróajándékok vagy akár szaloncukor kilövésére is alkalmas, immár rendezvényeken is igénybevehető. A lelátón várakozó kollégáknak egy-egy esemény után, akár 30 méterről is átadhatja ajándékukat, ezzel a Magyarroszágon egyedülálló eszközzel.

9.jpg

Öltöny Foci

Egy futball stadionról szinte mindenkinek – nem meglepően – a futball jut eszébe, azonban mint rendezvényhelyszín is egyre többen gondolnak már ránk. Mi gondoltunk az öltönyben vagy kosztümben érkező vendégeinkre is és feltaláltuk az Öltöny Focit! A két mini kapura, szivacslabdával játszható sport a VIP Gold szinten kerül megrendezésre, ahol minden esetben az aranygól dönt!

Opel a házban

Stadionunk megnyitása óta rengetegen jártak már nálunk, futballmérkőzésen, rendezvényen vagy egyéb eseményen. Izgalmas ötletnek tűnt, hogy egy autó is meglátogassa a VIP recepciónkat, garantáltan minden vendégünk tekintetét magára vonzotta.

Turizmus Rapid Randi

A Groupama Aréna a sport és a rendezvények világán kívül, Budapest turizmusának is szerves részét képezi. Szoros együttműködésben a Turizmus Kft.-vel sikeresen zajlott le stadionunkban a MICE Business Day Budapest, ahol egy egészen új setupot próbálhattunk ki.

Prezi az Arénában

Napjaink egyik legmodernebb és legismertebb magyar találmánya, a Prezi már jó ideje megkezdte útját a világ elsőszámú prezentációs szoftvere cím felé. Ezentúl a Groupama Aréna Stadium Vision rendszerén és Giant Screen óriás kivetítőin prezivel is prezentálhatnak rendezvényeiken.

Amennyiben stadionunk újdonságai elnyerték tetszésüket kérje személyre szabott ajánlatunkat.